آخرین اخبار
۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
با تعویض مصرف نان سفید با نان جدید تکامل یافته بیماری ها را از خانه بیرون کنید
بازدید:۲۸۸
صد آنلاین | مصرف نان کامل به جای نان سفید می‌تواند تأثیر زیادی بر سلامت عمومی داشته باشد.
کد خبر : ۱۳۶۹۴۴

 زهره پوراحمد، کارشناس اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، در توضیح تفاوت‌های نان کامل و نان سفید می‌گوید: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است، به همین دلیل از نظر ویتامین‌های گروه B بسیار فقیر است.

 

 این نوع نان می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد و باعث ایجاد احساس سیری کوتاه‌مدت شود، که منجر به گرسنگی زودرس می‌شود. علاوه بر این، نان سفید به دلیل ارزش تغذیه‌ای پایین، می‌تواند به افزایش وزن و چاقی منجر شود.



به گزارش صد آنلاین  به نقل از مهر،در مقابل، نان کامل که از سبوس و جوانه گندم تولید می‌شود، سرشار از ویتامین‌های گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد. همچنین، مصرف نان کامل می‌تواند از سکته‌های قلبی و مغزی پیشگیری کند و به تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌های مزمن، از جمله سرطان، کمک کند.

 

 

یکی از ویژگی‌های مهم نان کامل، میزان بالای فیبر و مواد مغذی آن است که باعث می‌شود رنگ آن تیره‌تر از نان سفید باشد.

 

 به گفته پوراحمد، مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن است. برای داشتن جامعه‌ای سالم‌تر، باید استفاده از محصولات غلات کامل به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.

مهدی حسینی مغویان
نویسنده:
مهدی حسینی مغویان
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها