۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۵۳
اشکالات زیاد/چرا نان موجود در کشور سمّ مهلک و قاتل خاموش است؟
بازدید:۱۰۸۳۲
صد آنلاین | چرا نان موجود در کشور سمّ مهلک و قاتل خاموش است؟
کد خبر : ۱۹۵۷۸

 گندم موجود در کشور تراریخته و دستکاری ژنیتیکی شده است و گندم بومی کمیاب است و تهیه آن قدری سخت ولی غیر ممکن نیست .


مصرف خوراکی های تراریخته و فرآورده های حیوانی که از حیوانات دستکاری ژنتیکی شده تهیه می شود سرطان زا بوده و علاوه برآن مشکلات ژنتیکی بسیاری پدید می آورد. مطابق فتوای مراجع مصرف و کشت خوراکی های تراریخته حرام بوده ولی تحقیقات روی تراریخته ها اشکالی ندارد.

 

 

ضمن اینکه سبوس آرد جدا شده که آرد سفید آغاز فصل جدیدی از بیماری هاست.

 

 گندمی که در سیلوها نگهداری می شود ، مواد سمی نگهدارنده به آن اضافه می کنند .

 

 زمانی که گندم آسیاب می‌شود فرآوری می شود و ده ماده سمی دیگر به آن اضافه می‌شود.

 


اخیرا آهن هم به نان اضافه کرده اند زیرا پیامبر می‌فرماید آهن رجس است ، مسخ است ، نجس است.

 

آهن مسخ شده و آلوده بوده و موجب تسلط جن و بیماری هایی که علت آن جن هست مانند ام اس،سی پی،جنون و ... می‌گردد.

 

امام صادق (ع):


آهن، زینت اهل آتش است.... و خداوند آهن را در دنیا زینت جن و شیطان قرار داد پس بر مرد مسلمان حرام کرد که آن را در نماز بپوشد مگر این که در مقابل دشمن باشد که در این صورت بی اشکال است.

 

راوی می‌گوید: به حضرت عرض کردم مردی در سفر است و با او چاقویی در چکمه‌اش است که بی نیاز از آن نیست و یا این که در شلوار خود چاقویی گذاشته و آن را به خود بسته است و یا کلیدی آهنی است که اگر آن را کنار گذارد ممکن است به سختی بیفتد و یا این که کمربند آهنی دارد. این شخص چه کند؟

 

فرمودند: مسافر وقتی ضرورتی به چاقو و کمر بند آهنین دارد معذور است و همچنین اگر نیازمند کلید است....... ولی در غیر این صورت‌ها باید بداند که نماز در آهن صحیح نیست چرا که آهن، نجس بوده و مسخ شده‌است.
( وسائل الشیعة، ج‌4، ص: 419‌)

 

  بعض نانواها نیز جوش شیرین برای خمیر نان اضافه می‌کنند.

 

  از همه بدتر اینکه نان روی آهن پخته می‌شود که عوارض آهن ذکر شد.

 

 در مرحله بعد نان داغ در پلاستیک گذاشته می‌شود و در ظرفهای پلاستیکی نگهداری می‌شود.


پلاستیک


ظروف و مواد پلاستیکی در صورت بالا رفتن دما موارد شیمیایی آزاد می‌کنند که سرطان زا بوده و موجب بروز بیماری های زیادی نیز می‌شود.

 

 در نتیجه نان ایران سم قاتل است و به این مساله در سایتهای آمریکایی اشاره شده است.

 

علاوه بر همه اینها خرید نان از بیرون از منزل موجب فقر و از بین رفتن برکت خانه می شود.


امام صادق (ع) :


خرید گندم فقر را می برد و خرید آرد (از بیرون از منزل)  فقر می‌آورد و خرید #نان (از بیرون از منزل)  باعث تباهی و نابودی می گردد. 


من لا یحضره الفقیه، ج 3 ، ص 268

 

 خدمت مردم خوب ایران عرض می‌کنیم به فکر سلامتی خودتان باشید.

 

بهترین نان ،نانی است که با گندم سالم و ارگانیک تهیه شده باشد و به صورت کامل آسیاب شود و سبوس آن جدا نشود و روی ساج گِلی یا تنور گِلی پخته شود.

 

 به جای هزینه های زیادی که در زمینه درمان و غیردرمان خرج می شود برای تهیه نان سالم در روستاها و شهرها هزینه کنند . 

 

 این نان موجود سبب بیماری های زیادی مانند ام اس ، ا ل اس ، آتروفی ، دیستروفی ، مینوپاتی ، نورو پاتی ، دوشن ، گیلان باره ، جنون ناگهانی و انواع فلج می گردد (بنا بر روایات ).

 

مردم مؤمن دنیا تا کی نان سمی مصرف می‌کنید ؟!

 تاکی قربانی جهل و نادانیِ از خدا بی خبران هستید ؟!


چرا سفارش پیامبر و امامان خود را گوش نمی‌کنید ؟! 


چرا نان استعماری مصرف می‌کنید ؟! 

 


 

منبع / کانال آیت الله تبریزیان در ایتا

 

 

12111

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۱
حرف های عجیب ولی واقعی ومنطقی در این مطلب علمی گنجانده شده
که قابل تامل وفکر می باشد
علیرضا کریم زاده بیدهندی
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱
ممنون از اطلاعات مفیدتون یکی از مهمترین دلیلش همان است که گندم کامل نان نمیشود یادم هست در قدیم نان سنگک و بربری بیش از یکساعت میماند بیات میشد و خوردنش مشکل چون گندم کامل بود و باید همان موقع مصرف میشد کارخانجات برای رفع این عیب آمدند سبوس و پوسته گندم را گرفتند و مواد شیمیایی افزودند بدین ترتیب آرد سفید بدون سبوس نان شد و اکنون نان سنگک و بربری ماندگاری طولانی تری دارند ولی طعم خوبی ندارند در ضمن یادم هست در روستاها دو تا مادربزرگ داشتم که هر دو در تنور منزلشان نان می پختند وقتی آن نان را می‌خوردیم به قدری لذت داشت که حد نداشت یکی از مادر بزرگای من نان کلوخی ضخیم خشک درست میکرد که وقتی توی چای شیرین می‌زدی انگار نان بهشتی میخوردی پر سبوس زعفران زده خیلی عالی بود هم یاد اون نانها و هم یاد صفا و صمیمیت و مهمان نوازی و دورهمی و یاد درگذشتگان و مهربانانی که زیر خروارها خاک خفته اند بخیر خدا روح همه در گذشتگان را قرین رحمت کند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
جدیدا به نان سنگک هم جوهر قند اضافه میکنن میخوری مشخصه شیرینه که باعث دیابت میشه
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها