آخرین اخبار
۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۵
آیا داشتن دستگاه تصفیه آب در منزل مفید است ؟
بازدید:۱۹۷۶
صد آنلاین | امروز اغلب افراد از تصفیه آب های خانگی استفاده می کنند و بر این باورند که آب تصفیه شده بهترین آب برای مصرف است، در صورتی که تصفیه آب خانگی عوارضی را به همراه دارد.
کد خبر : ۱۲۸۸۹۲

به گزارش صد آنلاین،  تقریبا همه افراد می دانند که سیستم های دستگاه تصفیه آب، آلودگی ها را از آب جدا می کنند اما فقط عده کمی هستند که نسبت به این موضوع آگاهی دارند که همراه با آلودگی ها مواد معدنی و مفید نیز از آب جدا می شوند.

 

در حقیقت دستگاه های تصفیه آب حدود ۹۲ تا ۹۹ درصد از کلسیم و منیزیم منفی را از بین می برند. بعد از تجزیه و تحلیل صدها مطالعه در مورد آب های تصفیه شده ، سازمان جهانی بهداشت گزارشی را آزاد کرد که منتشر کرد چنین آب هایی روی ارگان های بدن انسان و حیوانات تاثیر گذار هستند.

حال مردم بر سر این موضوع با یکدیگر دچار تفاوت عقیده و اختلاف شدند. عده ای هنوز سردرگم هستند که آیا استفاده از آب تصفیه شده برای بدن آن ها مفید است و یا مشکلاتی را در سلامتی آن ها به وجود می آورد یا خیر. این طور به نظر می رسد که هیچ ماده سمی نباید در بدن وجود داشته باشد تا بتوان یک فرد را سالم خواند اما سازمان جهانی بهداشت عقیده دارد که آبهای تصفیه نشده دارای سدیم کمی هستند که استفاده از آن ها بهتر از انواع تصفیه نشده می باشد. عوارض جانبی آب تصفیه شده بعد از چند ماه خود را نشان می دهد. یعنی درست زمانی که افراد بدنشان را در معرض مصرف بالای آب تصفیه شده قرار می دهند ، می توانند کم کم عوارض آن را در برابر خود ببینند زیرا این آب ها مقدار بسیار کمی منیزیم و کلسیم درون خودشان دارند.

علت آن چیست؟

علت اینجاست که آب تصفیه شده مواد معدنی را به اندازه کافی درون خود ندارد و به همین دلیل زمانی که مصرف می شود، بدن را با کمبود مواد معدنی مواجه می کند. مواد معدنی از طریق غذا و ویتامین به بدن می رسند اما خیلی زود هم دفع می شوند و همچنین بدن با کمبود مواد مفید مواجه می شود که عوارض جانبی زیادی خواهد داشت و از طرفی محققان به این نتیجه رسیده اند که کمبود مواد معدنی در آب را هرگز نمی توان از طریق رژیم غذایی جبران کرد. آبی که مواد معدنی کمی داشته باشد ، بدن را به شدت با کمبود مواد معدنی مواجه می کند و هیچ ربطی به مصرف مواد معدنی از طریق رژیم غذایی ندارد. کمبود مصرف مواد معدنی روی سیستم پایداری بدن اثرگذار است و متابولیسم را تحت تاثیر قرار می دهد و عملکرد الکترولیت های حل شده در بدن را نیز مختل می کند.

عملکرد ارگان های حیاتی نیز با مشکلاتی مواجه خواهد شد. عوارض جانبی اولیه استفاده از آب های تصفیه شده شامل خستگی ، ضعف و سردرد می باشد و عوامل شدیدتر کم کم به انقباض عضلانی و مشکلات قلبی می انجامد.

پس باید چه کار کنیم ؟

قطعا هیچ کس دوست ندارد که پول خرج کند و به بدن خود آسیب بزند. مشتریان دستگاه های تصفیه آب، قصد افزایش سلامتی خود را دارند ، نه اینکه وضعیت بدن خود را بدتر کنند. خوشبختانه دستگاه تصفیه آب تنها راه برای از بین بردن مواد مضر آب نیستند. هر روزه می توانید به دنبال سیستم های تصفیه آبی بگردید که اساساً برای افزایش سلامتی شما ساخته شده اند. این دستگاه ها طیف وسیعی از محتواهای مضر آب را حذف می کنند. در حالی که مواد معدنی و مفید آن را نگه می دارند پس در انتخاب و خرید خود دقت کنید.

عوارض جدی استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی

کلسیم و منیزیم ۲ ماده ضروری در بدن هستند که کلسیم یک جزء اصلی در ساختار دندان و استخوانهاست و همچنین نقش مهمی را در انعطاف عضلانی و عصبی ایفا می کند و باعث سلامت استخوان ها، عضلات و قلب خواهد شد. منیزیم نیز نقش مهمی در واکنش های آنزیماتیک ایفا می کند و مسئول متابولیسم های بدن است و موادی مثل سدیم ، پتاسیم و کلسیم را انتقال می دهد و می تواند ترکیبات پروتئینی و نوکلئیک اسید را به مسیر خود هدایت کند. البته که مصرف آب تنها راه بدست آوردن کلسیم و منیزیم نیست اما اهمیت آن از رژیم غذایی بسیار بالاتر است و در نتیجه حتماً باید در خرید دستگاه تصفیه آب دقت بالایی بخرج دهید.

آب هایی که به اندازه کافی کلسیم ندارند ، باعث شکستگی استخوان در کودکان می شوند و بیماری های روانی و عصبی را به وجود می آورند و همچنین باعث کاهش وزن هنگام تولد و زایمان زودتر از موعد و برخی از انواع سرطان نیز خواهند شد. بالا رفتن خطر مرگ جز عوارض جانبی این گونه آب ها می باشد. اختلالات بارداری و انواع خاصی از سرطان در کودکان و بزرگسالان ، فشار خون بالا ، مشکلات مربوط به روده و معده ، گواتر، مشکلات بارداری، یرقان، کم خونی ، اختلالات رشد کودکان نیز از عوارض جانبی آب های تصفیه شده توسط بعضی از دستگاه های مضر می باشد.

پختن غذا از طریق چنین آب هایی ، مواد معدنی موجود در رژیم غذایی را نیز از بین می برد. در صورتی که زمانی که غذا را با آب های معدنی طبخ کنیم ، مقدار بسیار کمی از مواد معدنی آن هنگام پخت کاهش پیدا می کند و بخش اعظم از کلسیم آن باقی می ماند.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها