آخرین اخبار
۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۰
لزوم پیشگیری از این اختلال خطرناک در خانم ها
بازدید:۲۷۳
صد آنلاین | ۳۰ تا ۵۰ درصد از بانوان در دنیا به اختلالات کف لگن مبتلا هستند که ارائه خدمات و آموزش‌های لازم در خانه‌های بهداشت می تواند در پیشگیری این بیماری بسیار موثر باشد.
کد خبر : ۱۱۸۸۷۲

به گزارش صد آنلاین،  دبیر علمی نوزدهمین کنگره بین المللی زنان و زایمان، گفت: ۳۰ تا ۵۰ درصد از بانوان در دنیا به اختلالات کف لگن مبتلا هستند که ارائه خدمات و آموزش‌های لازم در خانه‌های بهداشت می تواند در پیشگیری این بیماری بسیار موثر باشد.


زینب قنبری روز جمعه در کنگره زنان و زایمان که در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد، افزود: فرهنگسازی در حوزه زنان بسیار اهمیت دارد چرا که گاهی شرم از بیان مشکلات زنان باعث می شود آنها دیر به پزشک مراجعه کرده و درمان شان با مشکل روبرو شود.

وی اظهار داشت:اختلالات شایع کف لگن در زنان با افزایش سن، آلودگی های محیطی، زایمان، نژاد و ژنتیک و بعضی جراحی های غیر ضروری در محیط رحم ایجاد می شود. وی تصریح کرد: افتادگی ها، مشکلات دفعی، بی اختیاری ادرار همراه با سوزش و درد از نشانه های بروز آن است.

قنبری ادامه داد: ۳۰ تا ۵۰ درصد از بانوان در جهان به این عارضه مبتلا هستند، همچنین این بیماری ازسن ۱۸سالگی در بعضی بانوان مشاهده می شود. این متخصص زنان با تاکید بر اهمیت پیشگیری و آگاهی بخشی در کاهش میزان شیوع این بیماری اظهار داشت: ارائه خدمات و آموزش های لازم در خانه های بهداشت توسط کارشناسان، متخصصین زنان، فیزیوتراپ ها و انجام ورزش های کف لگن و همچنین کلاس های آمادگی در زمینه بارداری می تواند در این زمینه بسیار موثر باشد.

فلوشیپ اختلالات کف لگن با اشاره به برگزاری نوزدهمین کنگره بین المللی زنان و زایمان از هفدهم تا بیستم مهر ماه در مرکز همایش های برج میلاد، گفت: بیش از ۲ هزار نفر از متخصصان رشته های مختلف خصوصا متخصصان زنان از سراسر کشور برگزار شد که بیش از ۲۵۰ تا۳۰۰ سخنران در پنل های مختلف آخرین دستاوردهای حوزه خود را با شرکت کنندگان به اشتراک گذاشتند.

وی با اشاره به اینکه در برخی از پنل ها بیمار حضور داشت و با بیان مشکل خود پزشکان مختلف در مورد آن تشخیص خود را به اشتراک می گذاشتند، تصریح کرد: حضور پزشکان جوان در این کنگره بسیار مشهود بود و نشان دهنده این است که متخصصان جوان علاقه وافری به یادگیری علم روز دنیا دارند.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها