به گزارش صد آنلاین ، والک کوهی یا سیر کوهی نوعی سبزی وحشی و خودرو است که در رشته کوه البرز و فقط در فصل بهار می روید. سرشار از کلسیم و انواع ویتامین های نافع بدن است.
۱- والک در موارد تصلب شرایین، اسهال، اتساع روده ای، آنفلوانزا، برونشیت، بیماری اسهال خونی از نوع آمیبی و سیاه سرفه به کار می رود.
۲- خوردن آن تنفس را آسان و تنگی نفس را درمان مى کند.
۳- مداومت در خوردن والک سبب ریزش موى سفید و در آمدن موى سیاه به جاى آن میشود. این خاصیت به علت داشتن فلز منگنز است که در آن زیاد بوده و عامل سیاهى موى بدن انسان مى باشد.
۴- والک با انبساط ملایم عروق خونی سبب کاهش فشار خون می شود.
۵- سرشار از ویتامین C بوده و داراى لعاب و صمغ زیاد مى باشد.
۶- والک برای تصفیه خون بسیار مفید است و در ناراحتی های هاضمه کمک می کند و خواص پیاز آن تا حدود زیادی شبیه سیر است.
۷- مصرف گیاه والک باعث کاهش قند و پیشگیری از افزایش فشار خون در مبتلایان به دیابت می شود.