۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۵:۲۰
کد خبر : ۸۵۷۱۹

به گزارش صد آنلاین ، والک کوهی یا سیر کوهی نوعی سبزی وحشی و خودرو است که در رشته کوه البرز و فقط در فصل بهار می ‌روید. سرشار از کلسیم و انواع ویتامین های نافع بدن است.

 

 


۱- والک در موارد تصلب شرایین، اسهال، اتساع روده ای، آنفلوانزا، برونشیت، بیماری اسهال خونی از نوع آمیبی و سیاه سرفه به کار می رود.

 

 

مصرف این گونه عجیب کوهی در فصل بهار قند خون و تنگی نفس و ریزش مو و فشار خون را درمان می کند

 

 

۲- خوردن آن تنفس را آسان و تنگی نفس را درمان مى کند.

 

۳- مداومت در خوردن والک سبب ریزش موى سفید و در آمدن موى سیاه به جاى آن میشود. این خاصیت به علت داشتن فلز منگنز است که در آن زیاد بوده و عامل سیاهى موى بدن انسان مى باشد.

 

۴- والک با انبساط ملایم عروق خونی سبب کاهش فشار خون می شود.

 

۵- سرشار از ویتامین C بوده و داراى لعاب و صمغ زیاد مى باشد.

 

۶- والک برای تصفیه خون بسیار مفید است و در ناراحتی‌ های هاضمه کمک می ‌کند و خواص پیاز آن تا حدود زیادی شبیه سیر است.

 

۷- مصرف گیاه والک باعث کاهش قند و پیشگیری از افزایش فشار خون در مبتلایان به دیابت می ‌شود.

مهدی حسینی مغویان
نویسنده:
مهدی حسینی مغویان
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها