۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۸
بازدید:۳۴۷
صد آنلاین | دبیر جبهه پشتیبانی و مقاومت با اشاره به اینکه طوفان الاقصی هیمنه دشمن را فروریخت، گفت: اگر آمریکا ورود پیدا نمی‌کرد،این عملیات برای برهم زدن ساختار سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی کافی بود.
کد خبر : ۴۷۲۰۳

به گزارش صد آنلاین ، مراسم تجلیل از خادمان اربعین حسینی ستاد بازسازی عتبات و اصحاب رسانه امروز ۲۵ مهرماه در ساختمان مرکزی این ستاد برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام کاظم حسینی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ستاد بازسازی عتبات با اشاره به نگاه امام حسین علیه‌السلام به زائرانش، خدمت به زوار اربعین را توفیقی بزرگ دانست.

 

 

 

 


حرکت جوانان فلسطین شکست بزرگی برای کفر زمانه بود

حسن پلارک، دبیر جبهه پشتیبانی و مقاومت با اشاره به موضوع فلسطین اشغالی اظهار داشت: حرکت جوانان فلسطین و عملیات طوفان‌الاقصی شکست بزرگی برای کفر زمانه رقم زد. این ضربه به تعبیر حضرت آقا برای رژیم اشغالگر قدس غیرقابل ترمیم بود.

اگر آمریکا ورود نمی‌کرد، طوفان‌الاقصی برای برهم زدن ساختار سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی کافی بود

وی ادامه داد: خبرها شاید متن موضوع را بیان نمی‌کنند و لنز دوربین و سایر وسایل هم امکان به تصویر کشیدن بزرگی این دستاورد را ندارند. هیمنه دشمن به طور کامل بهم ریخته و ساختار سیاسی و نظامی اسرائیل مخدوش شده است. اگر آمریکا دخالت نمی‌کرد، عملیات طوفان الاقصی برای بر هم زدن ساختار سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی کافی بود.

پلارک با اشاره به اینکه ما نسبت به جنگ‌های گذشته در فسطین اشغالی وضعیت بهتری داریم، تصریح کرد: رایزنی‌هایی در حال انجام است و حتی آمریکا هم موافق آتش بس و توافق هستند. اما حرکتی که تندروهای آمریکایی و اسرائیلی روی آن تأکید دارند، کوچ اجباری مردم فلسطین است که تاکنون موفق نشده است.

وی با بیان اینکه در درون اسرائیل هم ارتش معتقد است که ورود به غزه خفت و خواری به همراه دارد، خاطر نشان کرد: برای این منظور هم ارتش رژیم اشغالگر قدس موافق نیست و درگیری هم وجود دارد. امروز نیروی زمینی اسرائیل قرار بود وارد شود که عقب نشینی‌ کرد.

افزایش تعداد زائران اربعین و تشکیل ستاد مرکزی در وزارت کشور

دبیر جبهه پشتیبانی و مقاومت ادامه داد: حضرت آقا در دیدار با نخبگان اعلام کردند که اگر این حملات متوقف نشود جامعه اسلامی وارد عمل می‌شود. امیدواریم اسرائیل سر عقل بیاید و شاهد چنین وضعیتی نباشیم.

پلارک در ادامه به موضوع اربعین اشاره کرد و گفت: نقش ستاد بازسازی عتبات در اربعین سابقه ۱۰ ساله دارد. این ستاد چهاردوره مدیریتی را طی کرده است که در هر دوره شرایط متفاوت بود. در دوره نخست بسیاری از اقدامات پایه‌کذاری شد و در دور دوم تغییراتی ایجاد شد. اما در دوره سوم موضوع اربعین مورد توجه قرار گرفت.

وی با بیان اینکه از سال ۹۲ تعداد زائران اربعین افزایش یافت، افزود: بیشتر مردم زائر بودند و برخی هم خادم زائران اربعین بودند که مقرر شد تا نهاد و سازمانی خادمان اربعین را مدیریت و ساماندهی کند. در نهایت این مسؤولیت با تأیید مقام معظم رهبری به وزارت کشور محول شد. وزارت کشور ستاد مرکزی اربعین را راه‌اندازی کرد که این‌ موفقیت برای نظام جمهوری اسلامی ایران و شیعیان ثبت شد.

محور اصلی در ستاد اربعین، ستاد بازسازی عتبات است

پلارک با اشاره به اینکه ستاد بازسازی عتبات مدعی بود که در عراق بیشترین فعالیت را دارد، اظهار داشت: همین امر موجب شد تا مسؤولیت اداره خادمان اربعین در ایران و عراق به ستاد بازسازی عتبات سپرده شد. محور اصلی در اربعین هم ستاد بازسازی عتبات بود و الان هم در ستاد مرکزی اربعین نقش محوری دارد.

رئیس هیأت مدیره ستاد توسعه و بازسازی عتبات با بیان اینکه هر سال تعداد موکب‌های اربعین افزایش یافت، گفت: اگر موکب‌ها مورد اعتماد مردم باشند، همه مسائل حل خواهد شد. اگر این اعتماد نباشد، زحمات به هدر می‌رود. چرا که ایرادی که به ما دارند و خطری برای ستاد است، مردمی نبودن آن است که برخی معتقدند که موکب‌ها مردمی اداره نمی‌شود.

وی با اشاره به لزوم تشکیل کارگروهی برای رفع اشکالات موکب‌های اربعین تصریح کرد: در این کارگروه باید ضوابط سخت را برداشت و از طرفی هم این موکب‌ها را در چارچوب سازمان گنجاند.

پلارک در پایان با اشاره به اهمیت سبک مدیریت شهید سلیمانی و مکتب حاج قاسم در امور اربعین گفت: در ستاد بازسازی هم باید این امور را مد نظر قرار داد تا در طرح‌های اجرایی هم پویایی را شاهد باشیم.

 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها