به گزارش صد آنلاین ، جنبش حماس تاکید کرد: موضع اخیر جو بایدن، عقب نشینی از نتایج دور اخیر مذاکرات است که منجر به موافقت ما با پیشنهاد طرفهای میانجی شد.
جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیهای از جامعه بینالمللی و سازمان ملل متحد خواست تا مواضع سست و ضعیف خود را در قبال تجاوزات رژیم اشغالگر به مردم فلسطین در نوار غزه کنار گذاشته و این رژیم را برای توقف جنگ نسل کشی علیه غزه تحت فشار قرار داده و حمایت فوری از غیرنظامیان محاصره شده در غزه به عمل بیاورند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین افزود: موضع جو بایدن بار دیگر، جانبداری آمریکا از سیاست جنایتکارانه کابینه نازی های صهیونیست را نشان می دهد.
حماس تصریح کرد: موضع بایدن، فرصت بیشتری برای ارتش رژیم صهیونیستی برای ادامه عملیات تخریب، کشتار و نسل کشی در نوار غزه فراهم می کند.
ساعاتی پیش جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در جریان گردهمایی جمعآوری کمک برای کارزار انتخاباتیاش در واشنگتن مدعی شد که آتشبس در نوار غزه تنها پس از آزادی اسرای صهیونیست توسط حماس برقرار خواهد شد.
بایدن مدعی شد: اگر حماس اسرا را آزاد کند، همین فردا آتشبس برقرار خواهد شد.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
مخالفت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان های این رژیم را سلب کرده است و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شده اند. این امر باعث اعتراض گسترده خانواده های این اسرا در سرزمین های اشغالی شده است. در حالی که آنها خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست هستند، بنیامین نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی می کند.