آخرین اخبار
۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵
نکاتی که باید در مورد بیماری قلبی بدانند
بازدید:۳۹۵
صد آنلاین | مردان و زنان از لحاظ اغلب عوامل خطرساز برای بیماری قلبی شامل کلسترول بالا، کمی فعالیت بدنی، فشارخون بالا و سیگار کشیدن تفاوتی با هم ندارند اما برخی تفاوت‌های جنسیتی از لحاظ بروز، علائم و پیامد بیماری قلبی میان آن‌ها وجود دارد.
کد خبر : ۴۰۴۱۵

به گزارش صد آنلاین دمنوش های گیاهی، سال های زیادی است که در خانه تقریبا همه ما ایرانی ها وجود دارند و از خواص زیاد آنها استفاده می کنیم. حالا این برچسب دمنوش چیزی است که در سال های اخیر به آن زده شده و شکلی مدرن به آن داده است. همان جوشانده های مادربزرگ ها که هر کدام برای یک درد یا مرضی خوب هستند، امروز در بسته بندی ها و فرم های کیسه ای یا باز در فروشگاه ها عرضه می شوند.

 

صرف‌نظر از شکل و نامشان، باید گفت دمنوش ها لذت بی‌مانندی دارند که روح آدم را تازه می کنند. پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آنها، با ما همراه باشید.

 

 

برخی از مردم فکر و خیال و دغدغه زیادی دارند و این فکر‌ها اجازه خواب آرام را به آن‌ها نمی‌دهد به همین دلیل دمنوش‌های آویشن، گل سرخ، و عناب برای چنین افرادی که دچار افسردگی و بی خوابی می‌شوند نیز توصیه می‌شود.

 

 

***دم نوش آویشن

اگر طعم آویشن را دوست داشته باشید، خوردن دمنوش این گیاه می‌تواند لذت بخش باشد. روش تهیه کردن آن هم بسیار ساده و سریع است.

اگر به برگ آویشن دسترسی ندارید، می‌توانید از پودر آویشن استفاده کنید هم چنین از نظر طب سنتی این گیاه دارای طبیعت گرم است.

 

 

خواص دارویی
از جمله خواص این دمنوش می‌توان به تقویت اعصاب، بینایی، تسهیل در هاضمه، معده، کبد و کلیه، بالا برنده فشار خون، باز کننده انسداد، خشک کننده، تحلیل باد‌ها و بلغم، لطیف کننده‌ی غذاهای غلیظ، اشت‌ها آور، ادرارآور،تنقیه کننده‌ی ریه، معده، روده ها، افزایش شیر مادر، ضد افسردگی، آرام کردنم اعصاب، باز کننده گرفتگی‌های روده، ضد انگل، ضد تنگی نفس و میکروب کشی (معادل شش برابر آنتی بیوتیک ها) اشاره کرد.

 

 

طرز تهیه
یک قاشق غذا خوری آویشن را به همراه دو لیوان آب جوش را روی شعله غیر مستقیم بگذاردی تا دم بکشد. می‌توانید این نوشیدنی را با عسل یا نبات شیرنی کنید و البته اگر چند قطره آب لیمو تازه به آن اضافه کنید، طعم خوبی پیدا می‌کند و یا می‌توان در زمان دم کشیدن به آن لیمو عمانی اضافه کرد که طعم ترش و دل پذیری به نوشیدنی تان اضافه شود.

 

 


***دمنوش گل سرخ
گل سرخ درختچه‌ای کوچک است که ساقه‌های جوان این گیاه دارای خار‌های ریز و فراوان و ساقه‌های پیرتر آن خار ندارد.

برگ‌های این گیاه غالبا دارای پنج برگچه دندانه دار و سبز تیره است و گل هایش درشت و متمایل به رنگ سرخ ارغوانی است که لازمن به ذکر است این گل در اواخر فصب بهار تا اواسط تابستان باز می‌شوند.

 

 

خواص دارویی

دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها شده و ریه را تقویت می‌کند؛ از این رو برای افرادی که بدنی ضعیف دارند و از مصونیت کمی برخوردار هستند می‌تواند مفید واقع شود.

این دمنوش به عنوان ضد افسردگی و آرام بخش اعصاب برای افراد تجویز می‌شود و به عنوان طرف کننده‌ی نفخ معده، بر طرف کننده ناراحتی‌های ریه، کلیه و تپش قلب شدید مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

 

طرز تهیه

یک قاشق غذا خوری گل سرخ را به همراه یک قاشق غذا خوری چای سیاه یا سبز را به بهمراه آب در دمای ۸۰ درجه، در یک قوری ریخته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید.

 

 


***دمنوش عناب

عناب درخچه‌ای است متوسط که بومیم ناطق گرمسیر بوده و برگ‌های کوچک سبز رنگ، بدون کرک و تخم مرغی شکل آن در زمستان می‌ریزد.

میوه‌ی زیتونی شکل عناب که دراای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا به رنگ سبز دیده می‌شود و پس از رسیدن به رنگ قرمز در می‌آید.

عناب را "خرمای چینی" و "خرمای قرمز" هم می‌نامند.

 

 

خواص دارویی

این گیاه برای رفع استرس و اضطراب بسیار مفید است و به علت مقادیر بالای آنتی اکسیدا روند پیری پوست را کاهش می‌دهد.

عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم کننده‌ی گلو سینه است و فشار خون را نیز کاهش می‌دهد.

این گیاه گرفتگی صدا را بر طرف و باعث تقویت دستگاه گوارشی می‌شود.

عصاره عناب مهار کننده‌ی سلول‌های سرطان خون است؛ زیرا به علت داشتم ویتامین c. و آنتی اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال‌های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلولو‌های سرطانی می‌شود.

 

 

موارد منع مصرف

ارفادی که از نفخ بیش از حد، انگل‌های روده‌ای و خلط بیش از حد رنج می‌برند بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند همچنین مصرف عناب برای زنان باردار نیز باید با تجویز پزشک صورت بگیرد.

 

 

طرز تهیه

عناب راشسته و خیس کنید؛ سپس هسته آن را بیرون آورده و میوه خرد شده را داخل یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد.

به علت شیرین بودن دانه‌های عناب، نیازی به شیرین کردن دمنوش نیست و در صورت تمایل نیز می‌توانید چند قطره آب لیمو به آن اضافه کنید.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها