به گزارش صد آنلاین ، بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، 37 میلیون نفر در ایالات متحده به دیابت مبتلا هستند. از آنجایی که دیابت نوع 2 همچنان افراد بیشتری را تحت تاثیر قرار می دهد، بسیاری می خواهند در مورد مقاومت به انسولین اطلاعات بیشتری کسب کنند.
در حالت عادی پانکراس شما در پاسخ به افزایش طبیعی قند خون از آنچه می خورید، انسولین آزاد می کند. انسولین قند را از خون شما می گیرد و برای انرژی وارد سلول های شما می کند و باعث می شود قند خون شما پایین بیاید.
به گفته موسسه ملی دیابت و بیماریهای گوارشی و کلیوی، با مقاومت به انسولین، سلولهای بدن شما کندتر عمل میکنند و باعث میشود لوزالمعده انسولین بیشتری را برای جبران این پاسخ کندتر ترشح کند. در ابتدا، این مشکل بزرگی نیست و لوزالمعده شما می تواند این نیاز افزایش یافته را برطرف کند؛ اما در نهایت لوزالمعده فرسوده و مقاومت به انسولین بدتر می شود و در نتیجه قند خون بالا می رود. با گذشت زمان، قند خون بالا می تواند منجر به پیش دیابت و دیابت نوع 2 شود.
علاوه بر این، این غذاها و وعده های غذایی به دلیل محتوای فیبر خود می توانند به بهبود مدیریت قند خون نیز کمک کنند. فیبر یک کربوهیدرات غیرقابل هضم با فواید بسیار، از جمله کاهش سرعت هضم برای جلوگیری از افزایش قند خون است. همچنین با این نوع رژیم غذایی مقدار زیادی پروتئین در طول روز دریافت خواهید کرد که به تثبیت قند خون کمک می کند و شما را سیر نگه می دارد.
مجموع روزانه: 1485 کالری، 69 گرم چربی، 97 گرم پروتئین، 127 گرم کربوهیدرات، 33 گرم فیبر، 1274 میلی گرم سدیم
آن را به 1200 کالری برسانید: بادام را در صبحانه حذف کنید، میان وعده صبح را به 1 پرتقال متوسط تغییر دهید و در میان وعده بعد از ظهر پسته را حذف کنید.
آن را 2000 کالری کنید: 1 وعده نان تست جوانه را با کره بادام زمینی و موز به صبحانه اضافه کنید و 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی طبیعی به میان وعده صبح اضافه کنید.
کل روزانه: 1523 کالری، 75 گرم چربی، 71 گرم پروتئین، 149 گرم کربوهیدرات، 30 گرم فیبر، 1845 میلی گرم سدیم
آن را به 1200 کالری برسانید: هلو را در صبحانه حذف کنید، میان وعده صبحانه را به 1/4 فنجان خیار برش داده شده تغییر دهید و در میان وعده بعد از ظهر پسته را حذف کنید.
آن را 2000 کالری کنید: 1 وعده اسموتی سبز توت فرنگی-موز را به صبحانه اضافه کنید و در میان وعده بعد از ظهر به 1 فنجان پسته (در پوسته) برسانید.
مجموع روزانه: 1523 کالری، 80 گرم چربی، 94 گرم پروتئین، 122 گرم کربوهیدرات، 32 گرم فیبر، 1718 میلی گرم سدیم
آن را به 1200 کالری برسانید: کفیر را در میان وعده صبح و سیب را در ناهار حذف کنید و میان وعده ظهر را به 1 آلو تغییر دهید.
آن را به 2000 کالری تبدیل کنید: 1 وعده اسموتی سبز توت فرنگی-موز را به صبحانه خود اضافه کنید و 1/2 فنجان پسته برشته خشک و بدون نمک را به میان وعده صبحانه اضافه کنید.
کل روزانه: 1498 کالری، 75 گرم چربی، 96 گرم پروتئین، 123 گرم کربوهیدرات، 30 گرم فیبر، 1122 میلی گرم سدیم
آن را به 1200 کالری برسانید: خلال بادام در صبحانه و پسته در میان وعده بعد از ظهر را به 1 قاشق غذاخوری کاهش دهید و سیب در وعده ناهار را حذف کنید.
آن را به 2000 کالری تبدیل کنید: 1 وعده نان تست جوانه با کره بادام زمینی و موز را به صبحانه اضافه کنید و 1 وعده سالاد یونانی را به وعده شام اضافه کنید.
نکته آماده سازی غذا: 2 وعده سوپ مرغ همراه با لیمو را با کلم برای ناهار در روزهای 6 و 7سرو کنید.
کل روزانه: 1490 کالری، 66 گرم چربی، 94 گرم پروتئین، 142 گرم کربوهیدرات، 30 گرم فیبر، 2022 میلی گرم سدیم
آن را به 1200 کالری تبدیل کنید: در میان وعده صبح ماست و بادام را حذف کنید و در ناهار سیب را حذف کنید.
آن را 2000 کالری کنید: 1 وعده اسموتی سبز توت فرنگی-موز را به صبحانه اضافه کنید و 1/4 فنجان بادام خشک بو داده بدون نمک را به میان وعده ظهر اضافه کنید.
کل روزانه: 1511 کالری، 65 گرم چربی، 90 گرم پروتئین، 149 گرم کربوهیدرات، 33 گرم فیبر، 1643 میلی گرم سدیم
آن را به 1200 کالری برسانید: کره بادام زمینی را در میان وعده صبح و نان باگت را در شام حذف کنید.
آن را به 2000 کالری برسانید: 1 وعده نان تست جوانه زده با کره بادام زمینی و موز را به صبحانه اضافه کنید و 1/4 فنجان بادام بو داده خشک بدون نمک را به میان وعده ظهر اضافه کنید.
مجموع روزانه: 1499 کالری، 63 گرم چربی، 112 گرم پروتئین، 127 گرم کربوهیدرات، 28 گرم فیبر، 2136 میلی گرم سدیم
آن را به 1200 کالری برسانید: در میان وعده صبح ماست و بادام را حذف کنید و در میان وعده بعد از ظهر پسته را حذف کنید.
آن را به 2000 کالری تبدیل کنید: 1 وعده اسموتی سبز توت فرنگی-موز را به صبحانه اضافه کنید، باگت سبوس دار را در ناهار میل دهید و در میان وعده بعد از ظهر به نصف فنجان پسته خشک بو داده شده بدون نمک (در پوسته) ۱ اونس یا کمتر اضافه کنید.