جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
جوانه عدس به دلیل ذخیره کردن قدرت گیاه بالغ، بسیار مقوی می باشد و از آن می توان در تهیه غذاهای همچون ساندویچ ها، انواع سالاد، غذای کودک و … استفاده کرد. البته مصرف خام جوانه حبوبات بهتر از مصرف پخته آن ها می باشد، چرا که در زمان پخت، ممکن است در اثر حرارت، ارزش غذایی آن کاسته شود و یا حتی از بین برود.
جوانه عدس یکی از بهترین انواع جوانه ها شناخته می شود که حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و پروتئین بوده که برای سلامتی قلب مفید است، به کاهش فشار خون بالا کمک می کند، باعث سم زدایی بدن می شود و یبوست را درمان می کند.