به گزارش صد آنلاین ، پسر جوانی که در اقدامی هولناک خواهرش را با ۲۵ ضربه چاقو به قتل رسانده بود در شعبه یکم دادگاه کیفری درحالی محاکمه شد که اولیای دم درباره تقاضای شکایت خود تردید دارند.
رسیدگی به این پرونده از شامگاه ۱۲ مرداد ۲ سال پیش از وقتی کلید خورد که قتل زنی جوان در مهرشهر کرج به پلیس گزارش شد.
خیلی زود مأموران نزدیکترین کلانتری به محل جنایت رفتند و در محل جنایت با جسد خونین زن ۳۲ سالهای به نام مهناز دراتاق پذیرایی خانه روبهرو شدند و در کنار جسد چند چاقو پیدا کردند.
وقتی با دستور بازپرس کشیک قتل جسد مهناز به پزشکی قانونی منتقل شد گزارش پزشکی قانونی نشان میداد این زن با ۲۵ ضربه چاقو به ناحیه گردن و قلب و سینه جان باخته است.
برادر ۲۰ ساله مقتول به نام حامد که با پلیس تماس گرفته بود ضمن اعتراف به قتل خواهرش در بازجوییها گفت: حدود یک سالی بود که خواهرم مهناز از شوهرش قهر کرده و به خانه پدری ام برگشته بود، اما از مدتی قبل به رفتارهای او مشکوک شده بودم. به همین خاطر مخفیانه نرم افزاری روی تلفنش نصب کردم و متوجه شدم روابط نامناسبی دارد.
روز حادثه اعضای خانواده مان برای تفریح به باغی رفتند، اما خواهرم همراهشان نرفت. صبح با هم صبحانه خوردیم، اما ساعتی بعد متوجه پیامهایی از یک مرد ناشناس شدم و دیدم خواهرم برای عصر با او قرار گذاشت به خاطر همین من به شدت عصبانی شدم.
وی افزود: حدود ساعت ۲ بعدازظهر بود که به او گفتم حق ندارد از خانه بیرون برود، اما توجهی نکرد من هم از کشوی آشپزخانه یک چاقو برداشتم و به جانش افتادم، بعد لباسهایم را که خونآلود شده بود عوض کردم و در تماس با پلیس خودم را معرفی کردم.
چند چاقو در کنار جسد هم جای سؤال داشت که افسر تحقیق در بازجویی از متهم سؤال کرد و حامد پاسخ داد که برای کشتن خواهرم از دو سه چاقو استفاده کردم.
به دنبال اعتراف حامد به قتلی که مرتکب شده بود با صدور کیفرخواست از سوی دادستانی کرج به اتهام قتل عمد روانه ندامتگاه مرکزی کرج شد.
سرانجام صبح دوشنبه پرونده این جنایت در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز روی میز قاضی قیومی رئیس دادگاه قرار گرفت.
در آغاز جلسه دادگاه نماینده دادستان که در جلسه دادگاه حضور داشت متن کیفرخواست را خواند سپس پدر و مادر مقتول در جایگاه ایستادند و رضایت خود را نسبت به پسرشان مطرح کردند، اما همسر مقتول که بهعنوان قیم ۲ دختر کوچک وی در دادگاه حاضر شده بود برای برادرزنش درخواست قصاص کرد.
آنگاه متهم پشت میز محاکمه ایستاد و گفت: من اتهام قتل خواهرم را قبول دارم.
وی در تشریح ماجرا گفت: خواهرم از شوهرش قهر کرده بود و در خانه ما زندگی میکرد. من برای خواهرم یک خط تلفن همراه خریدم و برنامه تلگرام را برایش نصب کردم، اما کاری کردم تا بتوانم پیامهایش را ببینم روز حادثه متوجه شدم قرار است عصر به دیدار یک مرد غریبه برود؛ عصبانی شدم و به آشپزخانه رفتم و با برداشتن چاقو آنقدر او را زدم تا کشته شد.
در ادامه جلسه دادگاه قاضی قیومی از همسر مقتول خواست درباره درخواست قصاص خود قدری بیشتر تأمل کند. همچنین پدر مقتول نیز اظهار داشت که دخترش قبل از قتل و زمانی که به خانه وی برگشته بود در خواست دریافت مهریهاش را داشته که از دادگاه خواست به این موضوع هم توجه داشته باشند. بدین ترتیب قضات با دادن فرصتی ۲ ماهه به طرفین از آنها خواستند در صورت امکان بیشتر به درخواستهای خود فکر کنند.
بدین ترتیب پس از پایان اظهارات طرفین ختم جلسه از سوی رئیس دادگاه اعلام شد و زمان دیگری برای رسیدگی قطعی به این پرونده اعلام شد.
متأسفانه بسیار دیده میشود که سوءظنها و بدبینیها باعث اتفاقات غیرقابل جبرانی شده است خشمهای آنی و رفتارهای خشنی که شاید در لحظه نخست هیچ نیتی برای قتل در آنها نهفته نباشد، اما رفتار کشنده است و قاتل بعد از اینکه دست به جنایت میزند با دنیایی از ندامت زندگی خودش را ادامه میدهد.
باید در نظر داشت بدبینی یک بیماری است که باید سریع درمان شود و بیمار بدبین باید خودش را در اختیار روان شناس قرار دهد وگرنه غولی از کدورت در دلش رشد میکند که یک روز خودش را میبلعد از سوی دیگر حتی اگر بدبینی ناشی از یک واقعیت باشد باید آن را مهار کرد و در مسیر درستی به جلو برد مثلا در این حادثه بهتر بود برادر این دختر به جای درگیری و خشونت خانواده و بزرگان را در جریان قرار میداد تا با خواهرش صحبت کنند و اگر مسیر اشتباهی در زندگی خواهرش به وجود آمده است اصلاح شود.