به گزارش صد آنلاین ، در ساعت 11 صبح روز سهشنبه 26 خردادماه، انفجار در اثر نشت و تجمع گاز شهری در خیابان شهید رضایی (قدغون) بروجرد رخ داد که خسارتهایی به چند ساختمان وارد کرد.
نادر موسیوند، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بروجرد، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: پس از اعلام وقوع این حادثه، نیروهای آتشنشانی بلافاصله به محل اعزام شدند.
وی با بیان اینکه این انفجار موجب تخریب بخشهای زیادی از یک ساختمان و واردشدن خسارت جدی به سه ساختمان مجاور شد، افزود: تیمهای آتشنشانی عملیات امدادرسانی، ایمنسازی و بررسی وضعیت ساختمانهای آسیبدیده را انجام دادهاند.
رئیس آتشنشانی بروجرد با اشاره به تعداد مصدومان این حادثه گفت: در این حادثه 6 نفر مصدوم شدند که به مراکز درمانی انتقال یافتند و طبق گزارشهای اولیه، وضعیت دو نفر از مصدومان وخیم اعلام شده است.