به گزارش صد آنلاین ، سرهنگ صالح مطهریراد در تشریح جزئیات این خبر در خوزستان گفت: به دنبال وقوع یک فقره سرقت مسلحانه از نوع قاپزنی در این شهرستان، بلافاصله موضوع دستگیری سارق یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار نیروهای انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات تخصصی و عملیات پلیسی، موفق شدند سارقان را که هویتشان مشخص شده بود، شناسایی کنند و سپس با هماهنگی مقام قضائی، طی یک عملیات غافلگیرانه آنها را دستگیر نمایند.
سرهنگ مطهریراد در ادامه بیان داشت: متهمان در جریان تحقیقات پلیس تاکنون به دو فقره سرقت مسلحانه و یک فقره سرقت عادی از نوع قاپزنی در سطح شهرستان اعتراف کردهاند.
فرمانده انتظامی شهرستان شوش با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده، برای طی مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند، خاطرنشان کرد: پلیس با تمام توان و با اشراف اطلاعاتی هرگز اجازه نخواهد داد که مجرمان با ارتکاب جرم، آرامش و آسایش مردم را مختل کند./رکنا