آخرین اخبار
۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰

شهادت ۲ تن از نیروی انتظامی در خراسان شمالی

شهادت ۲ تن از نیروی انتظامی در خراسان شمالی
بازدید:۸۸
صد آنلاین | فرمانده انتظامی استان خراسان شمالی از شهادت ۲ تن دیگر از کارکنان انتظامی استان در شهرستان‌های اسفراین و جاجرم خبر داد.

به گزارش صد آنلاین ،  سردار «سعید مطهری زاده» فرمانده انتظامی استان خراسان شمالی اظهار داشت: در جریان ناآرامی‌های دو شب گذشته یک تن از کارکنان انتظامی شهرستان اسفراین و یکی از کارکنان انتظامی شهرستان جاجرم به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 

وی عنوان کرد: استواردوم علی فیروزی جوشقان و گروهبان‌یکم ‌ابراهیم صفائی جوشقان‌ اسامی این شهدای والامقام بود.

سردار مطهری‌زاده خاطر‌نشان کرد: شهید ستواندوم ‌سعید کورانی‌ نیز در تاریخ ۱۸ دی ماه در جریان اغتشاشات در شهرستان اسفراین به شهادت رسیده بود.

فرمانده انتظامی خراسان شمالی با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام، شهادت این همکاران والامقام را به محضر خانواده‌های محترم آنها و فرمانده معظم کل قوا تبریک و تسلیت گفت./خبرگزاری دفاع مقدس

 

 
پربیننده‌ها پربحث‌ها