۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰

شهید رئیسی به دنبال ایران قوی بود

شهید رئیسی به دنبال ایران قوی بود
بازدید:۱۷۷
صد آنلاین | رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی می‌گوید: شهید رئیسی، پدیده‌ای برخاسته از ایمان، اخلاص و خدمت بود؛ چهره‌ای که نه در فضای تبلیغات، بلکه در میدان عمل رشد کرد و محبوب دل‌ها شد.
کد خبر : ۱۶۷۲۹۲
به گزارش صد آنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدصمصام‌الدین قوامی، رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی با  تأکید بر این که مکتب شهید رئیسی را می‌توان به‌درستی «مکتب خدمت» نامید، گفت:  اگر بخواهیم برای مسیر فکری و عملی شهید رئیسی نامی بگذاریم، بی‌تردید باید آن را «مکتب خدمت» بنامیم. همان‌طور که مکتب حاج قاسم، مکتب اخلاص و صداقت بود، مکتب شهید رئیسی نیز مکتب خدمت بود؛ خدمتی که نه‌تنها در شعار، بلکه در عمل تجلی داشت.
قوامی با اشاره به آماده بودن سرود شهادت برای آیت‌الله رئیسی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی تصریح کرد: این مسئله نشان می‌دهد که شهادت او به‌گونه‌ای رقم خورد که مردم آن را در امتداد مکتبی الهی و مردمی دیدند. این شهید بزرگوار، خادمی صادق برای ملت بود؛ غم مردم در دلش بود و تنش وقف خدمت به جامعه شده بود.

 

به دنبال ایران قوی

وی با اشاره به شعار «دولت مردمی ایران قوی» که آیت‌الله رئیسی بر آن تأکید داشت، افزود: کسی که با چنین باور و آرمانی وارد عرصه می‌شود، طبیعی است که محبوب دل‌های مردم شود. همان‌گونه که در قرآن آمده است: «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَـٰنُ وُدًّا»؛ خداوند محبت مؤمنان نیکوکار را در دل مردم قرار می‌دهد.

استاد حوزه علمیه قم همچنین شهید محمدعلی رجایی را نیز نمونه‌ای از این مکتب خدمت دانست و گفت: این دو رئیس‌جمهور شهید، مظهر خادمان مردم بودند. آقای رجایی می‌گفت «من خادم مردمم، فرزند مجلس و برادر رئیس‌جمهورم.» حتی امام(ره) نیز همواره می‌فرمودند که «مرا خدمت‌گزار بدانید، نه رهبر.»

رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی با یادآوری مسئولیت‌های متعدد آیت‌الله رئیسی در قوه قضائیه، دادستانی، بازرسی کل کشور و سپس ریاست‌جمهوری گفت: ایشان سابقه‌ای پربار در خدمت به نظام داشت. در دوران تولیت آستان قدس رضوی نیز خدمات گسترده‌ای به زائران محروم ارائه کرد. ایجاد مهمان‌پذیرهای رایگان و خدمات ویژه برای زوار از اقدامات ایشان بود که نشان از صداقت و مردمی بودن او داشت.

 

تا پایان در مسیر خدمت

 قوامی خاطرنشان کرد: شهید رئیسی از 19 سالگی با شناسایی شهید بهشتی وارد مسیر خدمت در قوه قضائیه شد و تا آخرین لحظه عمر، در مسیر خدمت باقی ماند. کمتر کسی تصور می‌کرد که چنین فردی از قوه قضائیه به ریاست قوه مجریه برسد؛ اما این تحول به برکت خدمت‌گزاری خالصانه و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی رقم خورد.

رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی با اشاره به سوابق شهید آیت‌الله رئیسی در قوه قضائیه گفت: ایشان نزدیک به چهار دهه در دستگاه قضایی حضور مؤثر داشت و حتی در دوران ریاست بر دادگاه ویژه روحانیت نیز همواره تلاش می‌کرد عدالت را رعایت کند و از مسیر عدل خارج نشود.

وی با اشاره به فرآیند انتخاب آیت‌الله رئیسی برای ریاست جمهوری افزود: در مقطعی که به‌دنبال چهره‌ای توانمند، ولایی و مطیع رهبری بودند، گروهی تحت عنوان نجما تشکیل شد که به‌دنبال یافتن فردی شایسته برای ریاست‌جمهوری بودند. برخلاف تصورات عمومی، توجه‌ها به سمت ایشان که چهره‌ای قضایی و غیرسیاسی بود، جلب شد. ایشان مولود یک خرد جمعی بود؛ یعنی حاصل ارزیابی دقیق از ظرفیت‌های موجود.

 

برگزیده‌ای برای خدمت

حجت‌الاسلام والمسلمین قوامی ادامه داد: ایشان از اعضای مجلس خبرگان رهبری نیز بود و دارای سیادت و شرافت خانوادگی بود. این ویژگی‌ها موجب شد به‌تعبیر علامه طباطبایی، به مرحله اجتباء برسد؛ یعنی کسی که تمام شرایط و شایستگی‌ها در او جمع شده است.

وی با اشاره به خاطره‌ای از دیدار با شهید رئیسی گفت: در جریان تبلیغات انتخاباتی، به همراه آیت‌الله کعبی در آسانسور با ایشان همراه شدیم. در آن دیدار کوتاه درباره کتاب‌های ایشان در حوزه مدیریت اسلامی صحبت کردیم. وقتی وارد جلسه شدیم، ایشان ما را به نشستن در کنار خود دعوت کرد و با همان تواضع و ساده‌زیستی از ما پذیرایی کرد. آن لحظه به ایشان گفتم شما یک پدیده‌اید، گفتم شما از مقوله ظهور هستید؛ کسی که در گمنامی بودید اما ناگهان ظهور کردید. ایشان خندید و با تعجب گفت: عجب!

 

قاضی شجاع

 قوامی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های مدیریتی شهید رئیسی گفت: قاطعیت، ولایت‌پذیری، ساده‌زیستی و پیگیری حقوق مردم از ویژگی‌های بارز او بود. قاضی بودن و سال‌ها حضور در دادستانی، به ایشان روحیه‌ عدالت‌خواهی و شجاعت بخشیده بود. دادستان یعنی کسی که داد مردم را ستانده و آن را از مفسدان می‌گیرد. شهید رئیسی این روحیه را به ریاست جمهوری نیز منتقل کرد. اگر فرصت بیشتری می‌یافت، بی‌شک شبکه‌های فساد اقتصادی را تا حد زیادی ریشه‌کن می‌کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شهید رئیسی، پدیده‌ای برخاسته از ایمان، اخلاص و خدمت بود؛ چهره‌ای که نه در فضای تبلیغات، بلکه در میدان عمل رشد کرد و محبوب دل‌ها شد./ تسنیم

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها