به گزارش صد آنلاین، در حالی که فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی بروز بیماریهای قلبی-عروقی است، یک مطالعه جدید نشان داده است که ترکیبات طبیعی موجود در چای، شکلات تلخ، سیب و انگور میتوانند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت رگها کمک کنند.
عنصر مؤثر: فلاوان-۳-ال (Flavan-3-ol) — یک آنتیاکسیدان طبیعی در برخی مواد غذایی
منابع غنی:
هدف تحقیق: بررسی تأثیر فلاوان-۳-ال بر:
نتایج:
مقاله تحقیقاتی در مجله European Journal of Preventive Cardiology منتشر شده است.
پروفسور کریستین هایس ، استاد قلب و عروق:
"این یافتهها امیدوارکننده هستند؛ مصرف روزانه مقادیر کمی از غذاهایی مثل چای، سیب، شکلات تلخ یا پودر کاکائو میتواند مقدار مناسبی از این ترکیبات را به بدن برساند."
اما یادآوری کرد:
"این ترکیبات جایگزین داروها نیستند ، اما میتوانند بُعدی طبیعی و لذتبخش از مدیریت فشار خون باشند."
"طبیعت نسخهای خوشمزه برای قلب شما دارد. فقط کافی است به جای شکلات شیری، یک تکه شکلات تلخ بخورید، به جای قهوه، چای بنوشید و به جای شیرینی، یک عدد سیب!"
این مواد غذایی نه تنها فشار خون را کاهش میدهند، بلکه سلامت عمومی بدن را نیز بهبود میبخشند و ریسک بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش میدهند.