به گزارش صدآنلاین، آیت الله خامنهای معتقدند که کاشت ناخن به خودی خود اشکالی ندارد، اما در صورت زینت بودن آن، باید از نامحرم پوشانده شود. آیت الله صافی گلپایگانی نیز تاکید دارند که اگر کاشت ناخن به گونهای باشد که مانع از انجام وضو و غسل به شکل صحیح شود، اشکال دارد و باید ناخن مصنوعی را بردارند. اگر برداشتن ناخن امکانپذیر نباشد، باید وضو و غسل به شکل جبیره (مسح بر روی مانع) انجام شود.
آیت الله مکارم شیرازی و برخی دیگر از مراجع نیز کاشت ناخن را مانع انجام صحیح وضو و غسل میدانند و تاکید دارند که باید قبل از انجام این عبادات، ناخنهای مصنوعی را برداشت. در صورتی که این کار ممکن نباشد، باید وضو و غسل به شیوه جبیره انجام شود.
از نظر برخی مراجع، اگر کاشت ناخن به نوعی باعث ایجاد مانع در وضو و غسل شود، این مانع باید قبل از نماز برطرف شود. در صورتی که این کار غیرممکن یا با مشقت زیادی همراه باشد، باید وضو و غسل به صورت جبیره انجام گیرد.
در مورد کسب درآمد از کاشت ناخن، بیشتر مراجع معتقدند که درآمد حاصل از این کار حرام نیست، مگر اینکه منجر به ایجاد مانع در وضو و غسل شود که در این صورت ممکن است اشکالاتی ایجاد کند. به گفته آیت الله خامنهای، اگر این کار به زمان غیر نماز منتقل شود و مشکل وضو و غسل نداشته باشد، درآمد از آن نیز اشکالی ندارد.
در نهایت، کاشت ناخن از نظر برخی مراجع تقلید مشکلی ندارد، اما باید به این نکته توجه داشت که مانع از انجام وضو و غسل نشود. برای افرادی که این مشکل را دارند، توصیه میشود که ناخنهای مصنوعی خود را بردارند یا از روشهای جبیره برای وضو و غسل استفاده کنند تا نمازهایشان صحیح باشد.