به گزارش صدآنلاین، دانشمندان زیستشناسی معتقدند که هیچ حد مشخصی برای عمر انسانها نمیتوان تعیین کرد. برنارد شاو، یکی از بزرگترین بیولوژیستها، گفته است: «برای عمر بشر هیچ مرزی وجود ندارد و حتی دیرزیستی نیز پدیدهای است که مرز ندارد.» پروفسور اتینگر نیز پیشبینی کرده که با پیشرفتهای علمی و پزشکی در قرن بیست و یکم، بشر قادر خواهد بود هزاران سال عمر کند. بنابراین، تلاشهای دانشمندان برای غلبه بر پیری و افزایش طول عمر انسانها نشاندهنده این است که عمر طولانی نه تنها ممکن است، بلکه در حال حاضر نیز شرایطی وجود دارد که افراد تا بیش از ۱۵۰ سال عمر میکنند.
در متون دینی و تاریخی، نمونههای زیادی از انسانهایی با عمرهای طولانی ذکر شده است. در قرآن کریم، به عمر طولانی حضرت نوح (ع) اشاره شده است، جایی که میفرماید: «نوح ۹۵۰ سال در میان قوم خود زندگی کرد.» برخی روایات حتی مدت عمر حضرت نوح را ۲۴۵۰ سال ذکر کردهاند. همچنین، قرآن کریم در مورد حضرت یونس (ع) میفرماید: «اگر یونس تسبیح نمیگفت، تا روز رستاخیز در شکم ماهی میماند.»
علاوه بر قرآن، در تورات و انجیل نیز به عمرهای طولانی اشاره شده است. به عنوان مثال، در تورات آمده است که حضرت آدم (ع) ۹۳۰ سال عمر کرد و حضرت متوشالح نیز ۹۶۹ سال عمر داشت.
یکی از دلایل اصلی پذیرش طول عمر امام زمان (عج) از نظر دینی، قدرت بیپایان خداوند است. خداوند بر تمام ذرات عالم تسلط دارد و هیچچیز نمیتواند از اراده او خارج باشد. همانطور که در قرآن آمده است، خداوند قدرت دارد که به حضرت ابراهیم (ع) از دل آتش سلامتی دهد، یا دریا را برای حضرت موسی (ع) خشک کند. بنابراین، اگر خداوند بخواهد، میتواند به امام زمان (عج) عمری بسیار طولانی بدهد.
با توجه به دلایل علمی، تاریخی و دینی، طول عمر امام زمان (عج) نه تنها از نظر علمی ممکن است، بلکه با توجه به قدرت لایتناهی خداوند، این امر کاملاً قابل پذیرش است. به ویژه اینکه در متون دینی و تاریخی، نمونههای بسیاری از انسانهایی با عمرهای بسیار طولانی ذکر شده است. در نتیجه، باور به عمر طولانی امام زمان (عج) نه تنها از نظر عقلی و علمی قابل قبول است، بلکه نشاندهنده قدرت و اراده خداوند است که بر هر چیزی تواناست.