به گزارش صدآنلاین، اگرچه در روایات معصومین بهطور دقیق شرایط خاصی برای ختم حدیث کساء ذکر نشده است، رعایت اصول عمومی دعا و توسل، مانند تضرع و خضوع در برابر خداوند، میتواند تأثیر بیشتری در برآورده شدن حاجات داشته باشد. خواندن این حدیث با نیت خالصانه، تمرکز کامل بر دعا و قطع ارتباط از دنیای مادی بهویژه هنگام خواندن این دعا میتواند تجربه معنوی عمیقتری را به همراه داشته باشد. این آداب عمومی برای بسیاری از دعاها توصیه میشود، اما در مورد حدیث کساء، رعایت چنین شرایطی تأثیر معنوی بیشتری دارد.
برای تسهیل در ازدواج و گشایش بخت، بهتر است که حدیث کساء را در شب جمعه خوانده و چادر را بر سر بگذارید. در حین خواندن، حضور اهل بیت را تصور کنید و حاجت خود را در دل بخواهید. این ختم باید تا پنج شب جمعه ادامه یابد.
این ختم برای یک هفته است که از روز شنبه شروع میشود. پس از هر روز که حدیث کساء خوانده میشود، حاجت خود را از خداوند بخواهید و خدا را به پنج تن آل عبا قسم دهید.
روز شنبه: در ساعت معین حدیث کساء را بخوانید و سپس دو رکعت نماز هدیه به پیامبر اکرم (ص) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را تلاوت کنید.
روز یکشنبه: در همان ساعت روز شنبه حدیث کساء را بخوانید و سپس دو رکعت نماز هدیه به امام حسن (ع) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را تلاوت کنید.
روز دوشنبه: در همان ساعت روزهای قبل حدیث کساء را بخوانید و دو رکعت نماز هدیه به امام حسین (ع) بخوانید و سپس تسبیحات حضرت زهرا (س) را تلاوت کنید.
روز سهشنبه: در همان ساعت روزهای قبل حدیث کساء را بخوانید و دو رکعت نماز هدیه به امام علی (ع) بخوانید و سپس تسبیحات حضرت زهرا (س) را تلاوت کنید.
روز چهارشنبه: در همان ساعت روزهای قبل حدیث کساء را بخوانید و دو رکعت نماز هدیه به حضرت زهرا (س) بخوانید و سپس تسبیحات حضرت زهرا (س) را تلاوت کنید.
روز پنجشنبه: در همان ساعت روزهای قبل حدیث کساء را بخوانید و دو رکعت نماز هدیه به جبرئیل بخوانید و سپس تسبیحات حضرت زهرا (س) را تلاوت کنید.
روز جمعه: در همان ساعت روزهای قبل حدیث کساء را بخوانید و سپس نماز امام زمان (عج) را بخوانید و در انتها تسبیحات حضرت زهرا (س) را تلاوت کنید.
سخن علما در مورد فضائل ختم حدیث کساء
آیت الله بهاء الدینی: برای خواندن حدیث کساء، چند نفر باید بعد از نماز مغرب و عشاء دور هم جمع شوند، ۱۴ هزار صلوات بفرستند و سپس حدیث کساء را بخوانند. همچنین باید حاضران در جلسه را اطعام کنند.
محمد جواد یزدی شیبانی: ایشان حدیث کساء را یکی از مجربترین دعاها برای رفع بلیات و قضای حاجات میدانند و بر این باورند که شرکت در جلسات حدیث کساء، مانند حضور در محضر اهل بیت است.
آیت الله گلپایگانی: این عالم بزرگوار در مواقع بروز مشکل به حدیث کساء متوسل میشدند و به دیگران نیز توصیه میکردند که از طریق توسل به حدیث کساء مشکلات خود را برطرف کنند.
آیت الله قاضی طباطبایی: استاد عرفان و اخلاق، آیت الله قاضی، به حدیث کساء اعتقاد داشت و به مراجعین خود توصیه میکردند که برای رفع مشکلات، این حدیث را بخوانند. همچنین ایشان به رعایت آداب خاصی مانند روشن کردن عود در جلسات حدیث کساء اشاره میکردند.
آیت الله بهجت: برای شفای مریض، ایشان توصیه میکردند که حدیث کساء را مکرراً بخوانید و در حین خواندن در مجلس عود روشن کنید.
این سنت معنوی با توجه به تجربیات روحانی بزرگان دین، تأثیرات بسیار مثبتی در برآورده شدن حاجات و رفع مشکلات دارد.