۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
اگر این علایم را دارید شما به اختلال اضطرابی نزدیک شده اید
بازدید:۳۳۹
صد انلاین | اختلال اضطراب همراه با ترس و نگرانی فرد است و انواع مختلفی دارد که دارای علائمی مانند سردرد، افزایش ضربان قلب و مشکلات خواب و تمرکز می باشد.
کد خبر : ۱۴۴۸۹۸

به گزارش صد آنلاین، تجربه کردن اضطراب و استرس بخشی از زندگی هر فردی می باشد . اگرچه که بیشتر افراد مبتلا به اختلال اضطراب ، دارای نگرانی های شدید ، عمیق و بیش از حد زیاد هستند و در مورد موقعیت ها ترس دارند . اختلالات اضطراب اغلب می تواند برای این افراد تکرار شود و چند دقیقه ای هم به نقطه اوج خود برسد .


این افراد معمولا در انجام فعالیت های معمولی روزانه نیز با اضطراب روبرو هستند و همیشه آماده خطر می باشند. شاید دلتان بخواهد که از این مکان ها و یا موقعیت ها خودتان را دور کنید تا تحت تاثیر این افراد قرار نگیرید و نشانه های اختلال اضطراب از سنین کودکی تا نوجوانی در این افراد رخ می دهد. نمونه هایی از اختلال اضطراب شامل اختلال اضطراب اجتماعی ، اختلال اضطراب عمومی ، فوبیای خاص و اختلال اضطراب جدایی می باشد و شاید یک فرد به بیش از یک نوع اختلال اضطراب مبتلا باشد که در این شرایط حتما باید دارو درمانی را در پیش بگیرد .



علائم و نشانه های اختلال اضطراب شامل موارد زیر می باشد:

احساس نگرانی و سردرگمی
احساس در معرض خطر بودن ، وحشت
افزایش ضربان قلب
تند نفس کشیدن
عرق کردن
احساس ضعف و خستگی
مشکل در تمرکز کردن
مشکل در خوابیدن
تجربه مشکلات گوارشی
سختی در کنترل ترس و اضطراب

انواع مختلف اختلال اضطراب شامل موارد زیر می باشد:
آگورافوبیا :

این نوع از فوبیا باعث می شود که فرد خودش را از موقعیت هایی که باعث ترس و اضطرابش می شود، دور کند . در این شرایط معمولا احساس خجالت ، ناامیدی ، بیچارگی و در تله و دام افتادن مدام با فرد همراه است و چنین اختلالی باعث می شود که از مکان های باز و مکان های جدید بترسد .

اختلال اضطراب در وضعیت های پزشکی :

این نوع از اختلال شامل نشانه های شدید اضطراب و وحشت است که مستقیما خودش را در جسم و سلامتی فرد نشان می دهد.

اختلال اضطراب عمومی :

این نوع اختلال شامل اضطراب شدید و مداوم و ترس در مورد فعالیت ها و وقایعی است که این وقایع ممکن است کاملا معمولی و روتین باشند . این ترس ها روی احساس فیزیکی فرد تاثیرگزار خواهد بود و اغلب نیز می تواند باعث افسردگی شود.

اختلال وحشت :

این نوع اختلال، همان اضطراب شدید و ترس از ترور است که معمولا در دقایقی به اوج خود می رسد و فرد در آن حالاتی از جمله درد در قفسه سینه ، تنگی نفس یا نفس نفس زدن ، ضربان بالای قلب را احساس می کند و این نوع از حملات باعث می شود که فرد خودش را از بسیاری از موقعیت ها دور کند تا دوباره به آن دچار نشود .


بی کلام شدن اختیاری :

این نوع وضعیت معمولا در کودکان در شرایط خاصی دیده می شود. مثلا این کودکان در مدرسه یا منزل به یکباره تصمیم می گیرند که کلا ساکت شوند و با کسی صحبت نکنند .

اختلال اضطراب جدایی :

این نوع اختلال مربوط به دوران کودکی است که در آن فرد به شدت از جدا شدن از والدین خود یا دیگر اعضای خانواده وحشت داشته است .

فوبیای خاص :

این نوع اختلال زمانی بروز پیدا می کند که فرد در معرض یک جسم خاص یا یک موقعیت خاص قرار می گیرد و به شدت میل دارد که از آن دوری کند .

اختلال اضطراب اجتماعی یا فوبیای اجتماعی :

این نوع اختلال سطح بالایی از ترس ، اضطراب و دوری از موقعیت های اجتماعی را به دلیل خجالتی بودن ، نگرانی از قضاوت شدن و افکار منفی دیگران به وجود می آورد .

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

  1. زمانی که به دلیل ترس زیاد نمی توانید به سرکار بروید ، وارد یک رابطه شوید و دیگران را در زندگی خود راه دهید.
  2. زمانی که ترس و اضطراب باعث می شود که کنترل رفتار خود را نداشته باشید .
  3. زمانی که ترس باعث احساس افسردگی یا دیگر وضعیت های مخرب ذهنی می شود .
  4. زمانی که اضطراب شما به حدی می رسد که مصرف داروهای روانگردان یا الکل روی می آورید .
  5. زمانی که حس می کنید ترس و اضطراب شما روی جسمتان نیز تاثیر منفی گذاشته است .
  6. زمانی که فکر خودکشی دارید.

/ نمناک


اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها