آخرین اخبار
۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵
با این گیاه معده‌ای سالم و گوارشی بهتر را تجربه کنید
بازدید:۳۴۶
آویشن، گیاهی باستانی از خانواده نعناع، به دلیل خواص ضدعفونی‌کننده و ضدباکتریایی، از گذشته تا امروز در طب سنتی و آشپزی کاربرد دارد. این گیاه که طبع گرم و خشک دارد، برای تقویت معده، درمان نفخ و بهبود گوارش توصیه می‌شود.
کد خبر : ۱۳۸۷۰۳

به گزارش صدآنلاین،  آویشن، گیاهی از خانواده نعناع، از گذشته‌های دور تا امروز هم در طب سنتی و هم در آشپزی مورد استفاده قرار گرفته است. این گیاه با طبع گرم و خشک، به شکل‌های متنوعی مانند آویشن تازه و خشک، چای و دمنوش، روغن و عرق آویشن مصرف می‌شود.

 

 

نگاهی به تاریخچه آویشن

در مصر باستان، آویشن به عنوان درمانی برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌شد. در یونان باستان از این گیاه برای بخور در معابد و به عنوان افزودنی به آب حمام بهره می‌بردند. رومی‌ها نیز آویشن کوهی را به عنوان چاشنی در پنیر و نوشیدنی‌های الکلی به کار می‌بردند. حتی بقراط، پدر علم پزشکی، از آویشن برای درمان بیماری‌های تنفسی استفاده می‌کرد.

ترکیبات و فواید آویشن

آویشن سرشار از ترکیبات مفیدی مانند تیمول (با خواص ضدعفونی‌کننده) و کارواکرول (با اثرات ضدباکتریایی) است. این گیاه طبیعی به عنوان مقوی معده و اعصاب شناخته می‌شود و به خاطر عطر و طعم دلنشینش، یک داروی اشتها‌آور به شمار می‌آید. دیگر خواص آویشن عبارتند از:

  • کمک به هضم غذا و پیشگیری از ترش شدن معده.
  • جذب گازهای روده و درمان نفخ معده و روده.
  • کاهش سنگینی و گرفتگی‌های عضلات معده.

نحوه استفاده برای مشکلات گوارشی

برای رفع مشکلات گوارشی، کافی است:

  1. یک قاشق چای‌خوری برگ خشک آویشن را در فنجانی بریزید.
  2. آب جوش را به آن اضافه کنید و در فنجان را بگذارید.
  3. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد، سپس آن را پس از وعده‌های غذایی میل کنید.

هشدار مصرف

دوره مصرف این دمنوش نباید بیشتر از سه هفته ادامه داشته باشد، زیرا استفاده طولانی‌مدت از آویشن ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها