به گزارش صدآنلاین، یکی از بیماریهایی که تغییرات میل به غذا میتواند به آن اشاره کند، آلزایمر است.
میل به غذا در هر فرد ممکن است به طور متفاوتی بروز کند. ممکن است در یک لحظه تمایل به خوردن غذای مضر داشته باشید و در لحظه بعد، به خوردن میوهها و سبزیجات علاقه پیدا کنید. این تغییرات طبیعی به نظر میرسند، اما در برخی افراد، چنین هوسهایی میتوانند نشاندهنده این باشند که فرد در معرض ابتلا به آلزایمر قرار دارد.
اگر متوجه شدید که تمایل شما به خوردن یک نوع غذای خاص به طور مکرر و طولانیمدت ادامه دارد، ممکن است این یک علامت هشداردهنده اولیه آلزایمر باشد. مطالعهای در سال 2015 نشان داد که افراد مبتلا به آلزایمر تغییرات قابل توجهی در عادات غذایی خود تجربه میکنند. در این افراد، میل به یک غذای خاص میتواند به دلیل تغییرات مغزی و اختلالات در عملکرد لوب پیشانی مغز باشد. این تغییرات میتوانند منجر به بروز رفتارهای غیرمعمول و غیرمنتظره شوند.
یکی دیگر از علائم اولیه آلزایمر، تغییرات در اشتها است. افرادی که در معرض این بیماری هستند، ممکن است یکباره اشتهایشان کاهش یا افزایش یابد. این تغییرات مشابه علائم افسردگی به نظر میرسند و میتوانند از علائم هشداردهنده ابتلا به آلزایمر باشند.
اگر متوجه شدید که ناگهان تمایل به غذاهایی پیدا کردهاید که قبلاً از آنها بیزار بودید، مانند غذاهای شیرین، شکلاتها یا غذاهایی با طعمهای قوی، این نیز میتواند یکی از علائم آلزایمر باشد. افراد مبتلا به این بیماری ممکن است به غذاهایی که قبلاً از آنها اجتناب میکردند، علاقهمند شوند، به ویژه غذاهای شیرین یا حاوی سسهای زیاد.
با پیشرفت بیماری آلزایمر، علائم نیز شدت میگیرند. یکی از مشکلاتی که افراد مبتلا به آلزایمر ممکن است با آن مواجه شوند، مشکل در بلع غذا است. این مشکل میتواند یکی از نشانههای پیشرفتهتر بیماری باشد.