آخرین اخبار
۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
این خوراکی بهترین جایگزین برای گوشت است
بازدید:۲۰۳
دکتر زهرا اباصلتی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، درباره فواید حبوبات برای سلامتی اظهار کرد: "حبوبات زمانی که همراه با غلات مصرف شوند، از نظر پروتئینی به ترکیبی کامل تبدیل می‌شوند. این مواد غذایی فاقد کلسترول و سرشار از فیبر هستند که برای دستگاه گوارش مفیدند و نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی ایفا می‌کنند."
کد خبر : ۱۳۱۹۸۴

وی افزود: "حبوبات به عنوان منبع غنی آهن، به ویژه در پیشگیری از کم‌خونی در زنان و کودکان مؤثر هستند. همچنین با دارا بودن مقادیر زیادی فیبر، می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت و انواع سرطان را کاهش دهند. از سوی دیگر، حبوبات به تثبیت قند خون و ایجاد حس سیری کمک می‌کنند، بنابراین برای افراد دیابتی نیز مناسب‌اند."

 

 

 

دکتر اباصلتی توصیه کرد: "برای بهبود رژیم غذایی، بهتر است برنج ساده را با مخلوطی از برنج و حبوبات مانند عدس‌پلو، ماش‌پلو یا حبوبات مشابه جایگزین کنیم. افزودن حبوبات به انواع سالاد، کوکو، کتلت و خورشت‌ها نیز روش‌هایی مؤثر برای غنی‌سازی غذای روزانه هستند."

 

 

 

 

وی در ادامه، به مسئله نفخ حبوبات اشاره کرد و گفت: "الیگوساکاریدهای موجود در پوسته حبوبات می‌توانند باعث نفخ شوند. بنابراین، بهتر است حبوبات را چند ساعت قبل از پخت خیس کرده و آب آن را دوبار تعویض کنیم تا از نفخ آنها جلوگیری شود."

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها
سخنان مهم رهبر انقلاب پیرامون تحولات اخیر منطقه +ویدیو