آخرین اخبار
۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۵
بازدید:۱۰۳۴۶
صد آنلاین | روغن کنجد به طور معمول در پخت وپز از زمان های قدیم استفاده می شده است.به گفته یک محقق هندی از دانشگاه آنامالای و در مجله بیولوژی و پزشکی ییل، " روغن کنجد به عنوان روغن خوراکی فشار خون را کاهش داده، پراکسیداسیون چربی را کاهش داده و وضعیت آنتی اکسیدان در بیماران با فشار خون فشار خون بالا را افزایش می دهد.
کد خبر : ۱۳۰۷
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها