۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
بازدید:۱۹۷
صد آنلاین | زنان مبتلا به سرطان با استفاده از یک برنامه ویژه که شامل یوگا بود، از استرس و افسردگی رهایی یافتند.این برنامه علاوه بر یوگا، شامل مدیتیشن و روان‌درمانی نیز می‌شد.تأثیرات مثبت این برنامه به‌ویژه در زنان رنگین‌پوست مشهودتر بود.
کد خبر : ۱۲۸۶۰۰
یوگا چگونه به زنان مبتلا به سرطان در مقابله با استرس روانی کمک می‌کند؟
 
به گزارش صد آنلاین، زنان مبتلا به سرطان با استفاده از یک برنامه ویژه که شامل یوگا بود، از استرس و افسردگی رهایی یافتند.این برنامه علاوه بر یوگا، شامل مدیتیشن و روان‌درمانی نیز می‌شد.تأثیرات مثبت این برنامه به‌ویژه در زنان رنگین‌پوست مشهودتر بود.
 
 تشخیص سرطان می‌تواند استرس و افسردگی شدیدی را به زنان تحمیل کند، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که یوگا می‌تواند به کاهش این فشار روانی کمک کند.
 
دکتر دیدر پریرا، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار روان‌شناسی بالینی و سلامت در دانشگاه فلوریدا، در این باره می‌گوید:
«یک مداخله سلامتی که یوگا و ابزارهای روان‌شناختی را ترکیب می‌کند، می‌تواند ارتباط میان ذهن، بدن و روح را تقویت کرده و به کیفیت زندگی بهتر و معنادارتری منجر شود.»
 
این پژوهش شامل ۵۱ زن بود که به انواعی از سرطان‌های دستگاه تناسلی، دستگاه گوارش یا قفسه سینه مبتلا بودند.
 
طبق بیانیه خبری این دانشگاه، این زنان در یک برنامه گروهی ۱۰ هفته‌ای حضوری شرکت کردند که شامل تمرین‌های تنفسی، تکنیک‌های آرام‌سازی، مدیتیشن ذهن‌آگاهی، مهارت‌های روان‌درمانی و یوگای ملایم بود و هدف آن بهبود کیفیت زندگی جسمی و روانی آن‌ها بود.
 
پرسشنامه‌های تکمیل‌شده توسط شرکت‌کنندگان نشان داد که پس از اتمام این برنامه، علائم اضطراب و افسردگی در آن‌ها کاهش یافته است. به گفته محققان، این برنامه به‌ویژه در کاهش علائم جسمی افسردگی در زنان رنگین‌پوست موثرتر بود.
 
دکتر الیزابت کسل، یکی از نویسندگان ارشد این مطالعه و فارغ‌التحصیل اخیر برنامه دکترای روان‌شناسی بالینی از دانشگاه فلوریدا، توضیح داد:
«کیفیت زندگی در دوران درمان سرطان و پس از آن، بخش مهمی از مراقبت‌های جامع سرطان است.»
 
او افزود که ترکیب یوگا و مدیتیشن با آموزش‌های روان‌درمانی، تأثیر قابل‌توجهی داشته است.
کسل، که اکنون به‌عنوان روان‌شناس سلامت و سرطان در مرکز پزشکی دانشگاه راش در شیکاگو فعالیت می‌کند، گفت:
«ترکیب این دو دیدگاه (یوگا/مدیتیشن و روان‌درمانی) یک پایه قدرتمند ایجاد می‌کند که بیماران می‌توانند برای مقابله با فراز و نشیب‌های دوره بهبودی سرطان از آن بهره ببرند.»/ انتخاب
اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها