۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۱
حکم شرعی تراشیدن موی بدن مردان؛ از ریش تا بدن
بازدید:۴۷۹
صد آنلاین | در اسلام، حکم زدن موهای بدن مردان بسته به محل و نوع مو متفاوت است. بسیاری از آقایان به ویژه ورزشکاران و بدنسازان به دلیل اینکه بر این باورند تراشیدن موهای بدن می‌تواند روی روند عضله‌سازی و کیفیت تمرینات تأثیر منفی بگذارد، اقدام به اصلاح موهای بدن خود می‌کنند. گرچه این باور از نظر علمی تایید نشده، اما موهای بدن ممکن است باعث باقی ماندن رطوبت تعریق و ایجاد محیطی مناسب برای رشد باکتری‌ها شوند.
کد خبر : ۱۲۵۴۷۶

به گزارش صد آنلاین، سوالی که برای بسیاری از مردان مطرح می‌شود این است که اگر تراشیدن ریش حرام است، آیا زدن موی بدن مردان نیز حرام است؟ یا اینکه حکم شرعی تراشیدن موهای بدن مرد در اسلام چیست؟ در این بخش به بررسی این سوالات با استناد به روایات اهل بیت پرداخته‌ایم.

 

 

کم زدن موی بدن مردان در اسلام

تراشیدن و اصلاح موهای بدن (غیر از ریش) اشکالی ندارد و حتی در برخی موارد مانند موهای زیر بغل و موهای نواحی تناسلی، این عمل مستحب است. طبق روایات مختلف، پیامبر اکرم (ص) نیز در مورد تراشیدن موهای برخی نواحی بدن تاکید کرده‌اند. از جمله فرمودند که موهای شارب، زیر شکم و زیر بغل باید تراشیده شوند، چرا که این نواحی محل حضور شیطان هستند.

 

 

حکم زدن موی پا مرد در اسلام

بر اساس روایات و فتاوای علما، تراشیدن و از بین بردن موهای زائد بدن، از جمله موهای پا، هیچ اشکالی ندارد و در صورتی که هدف از آن پاکیزگی باشد، مستحب است. امامان معصوم نیز بر از بین بردن موهای زائد بدن تاکید داشته‌اند و آن را عامل پاکیزگی بدن دانسته‌اند.

 

 

فواید زدن موی بدن در اسلام

امامان معصوم در روایات مختلف به فواید تراشیدن موی زائد بدن اشاره کرده‌اند. امام کاظم (ع) فرموده‌اند که از بین بردن موهای زائد بدن موجب پاکیزگی و جلوگیری از آلودگی‌ها می‌شود. همچنین حضرت علی (ع) اشاره کرده‌اند که تراشیدن موهای زائد، دلگرمی و آرامش خاطر را به همراه دارد. امام رضا (ع) نیز فرموده‌اند که تراشیدن سر و از بین بردن موهای زائد از سنت‌های پیامبران است.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها