به گزارش صد آنلاین، فدریکا آماتی، رئیس بخش تغذیه در بیمارستان Zoe در میلان ایتالیا، در مورد یک بیماری هشدار داد که ممکن است سالها قبل از ظاهر شدن علائم، بدن را تحت تاثیر قرار دهد.
آماتی توضیح داد که تغییرات مرتبط با بیماریهای قلبی و عروقی ممکن است در طول دهه بیست و سی در رگهای خونی ظاهر شوند، اگرچه ممکن است فرد آن را احساس نکند.
وی بر اهمیت پیروی از یک رژیم غذایی غنی از پلی فنول ها، فیبر و پروتئینهای گیاهی با کیفیت بالا و در عین حال کاهش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده برای حفظ سلامت عمومی تاکید کرد.
این متخصص تغذیه افزود: مهمترین عوامل خطر رفتاری برای بیماریهای قلبی و سکته مغزی شامل رژیم غذایی ناسالم، کم تحرکی، مصرف دخانیات و مصرف الکل است.
او در صحبت با Mirror گفت: اگرچه شما ممکن است چیزی را احساس نکنید، تغییرات مرتبط با بیماریهای قلبی و عروقی ممکن است در سن سی سالگی ظاهر شود، برخی از افراد ممکن است متوجه افزایش سطح کلسترول شوند. رژیم غذایی ممکن است آن طور که باید به بدن آن ها خدمت نکند و در این مرحله، ما باید به طور جدی به این فکر کنیم که چگونه سلامت خود را در دراز مدت حفظ کنیم.
اماتی همچنین با اشاره به این که سوءتغذیه ممکن است در افزایش نرخ سرطان روده بزرگ نقش داشته باشد، گفت: یکی از نگرانیهای فزاینده در بین جوانان سرطان روده بزرگ بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸، شاهد افزایش ۲۲ درصدی موارد سرطان روده بزرگ در افراد ۲۵ ساله بوده ایم. اگرچه هنوز دلایل دقیق آن را نمیدانیم، اما رژیم غذایی احتمالا نقش مهمی ایفا میکند، به ویژه کمبود فیبر و افزایش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده.
همچنین توصیههایی در مورد اهمیت خوردن انواع گیاهان مانند آجیل، دانه ها، میوه ها، سبزیجات و حبوبات برای اطمینان از دستیابی به مقدار توصیه شده روزانه فیبر که ۳۰ گرم است، ارائه کرد که به طور قابل توجهی به بهبود سلامت روده کمک میکند.
آماتی تمرکز بر پروتئینهای با کیفیت را در رژیم غذایی توصیه کرد و گفت: بیشتر ما میدانیم که به پروتئین نیاز داریم و گوشت منبع خوبی است. رژیم غذایی، مواد مغذی دیگری مانند فیبر برای سلامتی مفید است.
منبع: میرور