به گزارش صد آنلاین، لیمو سرشار از ویتامین سی است که باعث جذب کلسیم می شود. کلسیم ماده ای است که استخوان ها را محکم نگه می دارد. آبلیمو یک نوشیدنی بسیار تازه است که مورد علاقه بسیاری از افراد بوده اما هنوز مطمئن نیستند که آیا آبلیمو مضر است یا مفید. بسیاری از شما بخصوص اگر بیماری کلیوی داشته باشید، احتمالا به دنبال پاسخ این سوال هستید.
کلیه های ما عملکرد دفع سموم و بقایای خونی را دارند. نقش مهمی در کنترل فشارخون، تنظیم سلامت استخوان و ثابت نگه داشتن سطح مواد شیمیایی مانند کراتینین و اوریک اسید نیز دارند.
بیماری مزمن کلیه یعنی زمانی که کلیه نتواند خون را تسویه کند، و مواد باقیمانده را دور بریزد، باعث می شود که این مواد داخل خون تجمع پیدا کنند و باعث مشکلات سلامتی خطرناک مثل سکته یا بیماری قلبی می شود. نوشیدن آب لیمو که سرشار از ویتامین c و آنتی اکسیدان و سیتریک اسید باشد، خطری برای بیماران کلیوی ندارد.
مصرف آبلیمو تاثیراتی روی کاهش سطح کراتینین دارد اما تاثیراتش بسیار کم است و در رشد اختلال ایجاد نمی کند. کراتینین یک ماده شیمیایی پسماند محسوب می شود که عضلات؛ آن را بیرون می دهند.
هر چقدر که بدن یک فرد عضلانی تر باشد، کراتینین بیشتری در خونش وجود دارد. حجم کراتینین تمیز شده توسط کلیه ها را پاکسازی کراتینین می دانند که در یک فرد سالم، برای خانم ها در هر دقیقه 95 میلی متر و برای آقایان 120 میلی لیتر آزاد می شود و پاکسازی آن بستگی به سن، سایز و وضعیت کلیه دارد. مصرف آبلیمو یا هر آبمیوه ای نمی تواند باعث افزایش و کاهش سطح کراتینین شود؛ مگر خیلی کم.
نوشیدن آب لیمو وضعیت بیماری کلیوی مزمن را بدتر نمی کند اما اگر خیلی زیاد استفاده شود، باعث ایجاد مشکلات سلامتی در فرد می شود و مصرف آب لیموی زیاد برای حالت تهوع و اسهال و استفراغ بد است. همچنین ادرار آور است و باعث افزایش تجمع مایعات خواهد شد.
هیج زمان خاص و ویژه ای برای مصرف آب لیمو وجود ندارد. تنها مسئله ای که وجود دارد این است که آب لیمو باعث ایجاد محیط قلیایی در بدن می شود و بهتر است اولین چیزی باشد که هنگام صبح استفاده می کنید. هنگامی که بعد از استراحت شبانه از خواب بیدار می شوید، بدن همه سم زدایی ها را انجام داده و نیاز به محیط قلیایی دارد تا بتواند سطح ph را تنظیم کند.
نمناک