آخرین اخبار
۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
آخرین تحولات اوکراین| تلاش اوکراین برای تولید مشترک سلاح با کمک فرانسه
بازدید:۵۴۸
صد آنلاین | نادیده گرفتن درخواست‌های زلنسکی برای ارسال موشک‌ دوربرد و پذیرش سریع در ناتو توسط شولتز، تلاش اوکراین برای تولید مشترک سلاح با کمک فرانسه و ادعای جانسون درباره عدم کارشکنی در مذاکرات صلح بین کی‌یف و مسکو، از مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.
کد خبر : ۱۱۹۱۸۱

به گزارش صد آنلاین، وزارت دفاع آلمان در آینده نزدیک دیگر تجهیزات نظامی سنگین به اوکراین ارسال نخواهد کرد. به گزارش روزنامه "بیلد" و به نقل از منابع مطلع، بوندس‌ور (نیروهای مسلح آلمان) دیگر تجهیزات نظامی سنگین، از جمله تانک‌های "لئوپارد-۲"، به ارتش اوکراین تحویل نخواهند داد. این در حالی است که آلمان هنوز نزدیک به ۳۰۰ دستگاه از این تانک‌ها به همراه انواع خودروهای نظامی در اختیار دارد. این روزنامه نوشت: «انتقال تسلیحات سنگین به پایان رسیده است».

 

 

 

 

علاوه بر این، روزنامه "بیلد" اشاره کرده که وزارت دفاع آلمان به توانایی اوکراین برای انجام ضدحمله‌ای موفق در آینده نزدیک اعتقادی ندارد. در این گزارش آمده که اظهارات اولاف شولتز، صدراعظم آلمان، در کنفرانس مطبوعاتی با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در مورد کمک‌های نظامی به ارزش حدود ۱.۴ میلیارد یورو به کی‌یف نادرست بوده و این مبالغ و پروژه‌های نظامی در سال گذشته تصویب و تأمین مالی شده بودند.

شولتز روز جمعه از بسته کمک نظامی جدید به اوکراین به ارزش ۶۰۰ میلیون یورو خبر داده بود. صدراعظم آلمان اعلام کرد که اولویت کشورش همچنان حمایت از سیستم دفاع هوایی اوکراین است.

همچنین، روزنامه "بیلد" یادآور شد: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در آخرین دیدار خود با اولاف شولتز در برلین دو درخواست مطرح کرد: اجازه حملات به عمق خاک روسیه (که شامل موشک‌های "تائوروس" نیز می‌شود) و تأیید پذیرش سریع اوکراین در ناتو. بر اساس اطلاعات منابع خبری این روزنامه، هر دو درخواست طرف اوکراینی از سوی برلین نادیده گرفته شدند. به نوشته "بیلد"، شولتز نه به طور قاطع "جواب رد" داد و نه پاسخ مثبتی به این درخواست‌ها داد.

 

 

 

علاوه بر این، یکی از منابع این روزنامه یادآور شد که تصمیم جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، برای به تأخیر انداختن نشست مربوط به اوکراین در پایگاه رامشتاین به دلیل وقوع طوفان "میلتون" تنها بهانه‌ای بوده است. طبق اطلاعات "بیلد"، در واقع بایدن به دلیل نزدیکی به انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده تمایلی به صحبت درباره درگیری اوکراین ندارد.

این روزنامه به نقل از کارلو ماسالا، کارشناس نظامی آلمان و استاد دانشگاه بوندس‌ور در مونیخ، نوشت: «زلنسکی در دو خواسته اصلی "طرح پیروزی" خود هیچ پیشرفتی نداشته است. از این رو، سفر اروپایی اوکراین برای این کشور یک شکست تلقی می‌شود.»

این در حالی است که مقامات مسکو معتقدند، ارسال تسلیحات نظامی به اوکراین مانع از حل‌وفصل این مناقشه می‌شود و کشورهای ناتو را مستقیماً در این جنگ دخیل می‌کند و این مسئله را به‌عنوان "بازی با آتش" تعبیر کرده است. سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه،هشدار داده که هرگونه محموله‌ای که حاوی تسلیحات برای اوکراین باشد، هدفی قانونی برای ارتش روسیه محسوب خواهد شد. به گفته او، ایالات متحده و ناتو نه تنها با ارسال تسلیحات، بلکه با آموزش نیروهای اوکراینی در بریتانیا، آلمان، ایتالیا و سایر کشورها، به‌طور مستقیم در این درگیری شرکت دارند.

 

 

 

 

کرملین نیز اعلام کرده که ارسال تسلیحات به اوکراین از سوی غرب به مذاکرات کمک نمی‌کند و عواقب منفی در پی خواهد داشت.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به نهصد و شصت و سومین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

زلنسکی از مذاکره با پاریس درباره تولید مشترک تسلیحات خبر داد

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، شب گذشته، شنبه، اعلام کرد که کی‌یف در حال مذاکره با پاریس بر سر یک مدل جدید همکاری است که شامل تولید مشترک تسلیحات نظامی در خاک اوکراین می‌شود.

زلنسکی در ویدئویی که در کانال تلگرام خود منتشر کرده، گفت: «در جریان سفر به فرانسه ما درباره یک مدل جدید همکاری صحبت کردیم - ایجاد تولیدات مشترک اوکراینی-فرانسوی در داخل خاک اوکراین. مدل دانمارکی این نوع همکاری از قبل در حال اجراست، به طوری که دولت‌های کشورهای شریک سرمایه‌گذاری در تولید تسلیحات را جلب می‌کنند و ما مدل جدید فرانسوی را به عنوان فرصتی برای جذب سرمایه‌گذاری‌ها جهت ایجاد تولیدات جدید در نظر می‌گیریم.»

 

 

 

 

به گفته وی، این مدل همکاری در سطح وزارتخانه‌های مربوطه در حال بررسی است.

آژانس خبری بلومبرگ گزارش داده که وزیر دفاع دانمارک روز جمعه اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۴ قصد دارد یک صندوق برای جذب سرمایه‌گذاری‌ها به منظور گسترش صنعت تسلیحات اوکراین و تسریع در تولید تسلیحات ایجاد کند.

جانسون اتهام به هم زدن مذاکرات صلح اوکراین را رد کرد

بوریس جانسون، نخست‌وزیر سابق بریتانیا، اتهامات مربوط به ایجاد خلل و کارشکنی در مذاکرات صلح اوکراین در اوایل درگیری را رد کرد. طبق اطلاعات برخی رسانه‌ها، جانسون در خاطرات خود در این باره نوشته است: «این اتهامات کاملاً مزخرف است.»

وی مدعی شده که اولین بار پس از کناره‌گیری از مقام خود و در حالی که در یونان در حال گذراندن تعطیلات بود، از این اتهامات مطلع شده است. او متوجه شد که در آلمان و برخی کشورهای دیگر باور دارند که او مسئول شکست مذاکرات صلح بوده است.

نخست‌وزیر سابق انگلیس در خاطرات خود اشاره می‌کند که تنها قصد داشت با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، صحبت کند. جانسون در پایان گفت: «وظیفه من جلوگیری از توافق نبود. کار من این بود که زلنسکی را به حمایت غرب و به‌ویژه بریتانیا اطمینان دهم.»

 

 

 

 

پوتین: روسیه تمامی خرابی‌ها در دونباس را بازسازی خواهد کرد

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه وعده داد که این کشور شرایط لازم برای بهره‌برداری از توان بالقوه کشاورزی در دونباس و مناطق جدید روسیه را فراهم کرده و تمامی ویرانی‌ها و تأسیسات آسیب‌دیده را بازسازی خواهد کرد.

پوتین این اظهارات را در یک پیام ویدئویی به مناسبت "روز کارگر کشاورزی و صنایع فرآوری" در روسیه بیان کرده و از کشاورزان مناطق زاپروژیا و خرسون، جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک، و همچنین مناطق مرزی روسیه از جمله کورسک، بلگوراد و بریانسک، به‌طور ویژه قدردانی و تأکید کرد که این کشاورزان با تمام توان خود تلاش کرده و علی‌رغم تمامی چالش‌ها، به وظایف میهنی خود به‌درستی عمل می‌کنند.

رئیس‌جمهور افزود: «حمایت لازم از شما برای دولت روسیه یک اولویت است و گام‌به‌گام همه چیزهایی را که ویران شده و آسیب دیده است، بازسازی و نوسازی خواهد شد. و البته، شرایط لازم برای بهره‌برداری از پتانسیل کشاورزی غنی این سرزمین‌های تاریخی، که دوباره با روسیه متحد شده‌اند، فراهم خواهد شد.»

واکنش مجارستان به ادعای سوء قصد علیه اوربان به دلیل مواضع‌ او درباره اوکراین

پیتر سییارتو، وزیر امور خارجه مجارستان، در مصاحبه‌ روز گذشته خود با خبرگزاری "نووستی" روسیه تاکید کرد که از هیچ‌گونه تلاش برای سوء قصد علیه ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان، اطلاعی ندارد.

پیش‌تر، الکساندر وولین، معاون نخست‌وزیر صربستان مدعی شده بود، بلگراد اطلاعاتی دریافت کرده که نشان می‌دهد سوء قصدی علیه ویکتور اوربان به دلیل موضع‌گیری‌اش درباره اوکراین در حال برنامه‌ریزی بوده است.

سییارتو گفت: «من از چنین تلاشی اطلاعی ندارم. البته چیزی که می‌دانم این است که ما و نخست‌وزیر تحت حملات مداوم در سطوح حقوقی، مالی و سیاسی قرار داریم. این حملات دائما علیه نخست‌وزیر، دولت و کشور ما صورت می‌گیرد.»

او یادآور شد که بروکسل به دلیل مواضع بوداپست در قبال بحران اوکراین، مهاجرت و مخالفت با تبلیغات جنسیتی، ده‌ها میلیارد یورو که به مجارستان تعلق دارد را مسدود کرده است.

پیش‌تر، ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان، اعلام کرده بود که بروکسل "رئیس مجارستان نیست" و این کشور همچنان از دیدگاه‌های خود در مذاکرات اروپایی دفاع خواهد کرد و بر مواضع اصولی خود درباره مسائل بین المللی تاکید دارد.

بانک ملی اوکراین کنترل بر پرداخت‌ها در کشور را سخت‌تر می‌کند

بانک مرکزی اوکراین کنترل بیشتری بر پرداخت‌ها در کشور اعمال می‌کند. این نهاد نظارتی نامه‌ای به طرف‌های شریک خود در این رابطه ارسال کرده است.

بانک مرکزی اوکراین از نهادهای غیر بانکی خواسته است تا "نظارت مالی سخت‌گیرانه‌ای بر شرکا و مشتریانی که به‌طور منظم از طریق آن‌ها پرداخت انجام می‌دهند" اعمال کنند. همچنین، به این نهادها هشدار داده که در صورت نقض قوانین، با جریمه‌های چندمیلیونی و حتی لغو مجوز آنها مواجه خواهند شد.

از اول اکتبر، بانک مرکزی اوکراین محدودیت ۱۵۰ هزار گریونا (حدود ۳۶۰۰ دلار) در ماه برای انتقال‌های شخصی از کارت به کارت تعیین کرده است. این محدودیت به مدت شش ماه برای تمام حساب‌های مشتریان اعمال خواهد شد. این نهاد نظارتی اعلام کرده که هدف از این تصمیم "کاهش سوءاستفاده از زیرساخت‌های پرداخت در فعالیت‌های غیرقانونی" است.

اروپا در انتظار موج جدیدی از پناهجویان اوکراینی است

کارشناسان اروپایی هشدار داده اند که اتحادیه اروپا باید خود را برای موج جدیدی از پناهجویان اوکراینی آماده کند، زیرا ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور این کشور تصمیم به افزایش مالیات‌ها گرفته است.

پیش‌تر اعلام شد که پارلمان اوکراین قانونی را برای "افزایش تاریخی مالیات‌ها" تصویب کرده است. ۲۴۷ نماینده به این قانون رأی مثبت دادند. از جمله تغییرات کلیدی، افزایش نرخ مالیات جنگی از ۱.۵ درصد به ۵ درصد است.

روزنامه "نیویورک تایمز" در تفسیر این قانون یادآور شد که کی‌یف و زلنسکی بعد از چنین تصمیم گیری ممکن است به دلیل افزایش مالیات‌ها با خشم مردم اوکراین مواجه شوند.

تسنیم

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها