به گزارش صد آنلاین، طبق گزارشهای منتشر شده، بسیاری از افراد ممکن است بهطور ناگهانی و بدون دلیل مشخصی دچار سرگیجه شوند. این سرگیجهها ممکن است به دلیل رژیم غذایی نامناسب و مواد معدنی مصرفی ایجاد شود. بسیاری از ما بدون توجه به عواقب، ممکن است از نمک در غذاهایمان استفاده کنیم و ندانیم که این عمل میتواند چه پیامدهایی به همراه داشته باشد.
مهتاب ربانی، متخصص گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن، در مصاحبهای با خبرآنلاین، درباره سرگیجه میگوید: "سرگیجه به احساس چرخش یا دوران گفته میشود که بدون وجود محرک خارجی در فرد ایجاد میشود. فرد مبتلا ممکن است احساس کند که در یک گهواره قرار دارد یا مانند چرخ و فلک در حال چرخش است."
سوالات متداولی در مورد امکان پیشگیری از سرگیجه از طریق درمانهای خانگی وجود دارد. ربانی در پاسخ به این سؤال اشاره میکند: "سرگیجه میتواند دلایل متعددی داشته باشد، اما رژیمهای غذایی پرنمک و ورود سدیم به بدن میتوانند به بروز و تشدید بسیاری از انواع سرگیجه کمک کنند."
او میافزاید: "اگر سرگیجه مربوط به مشکلات گوش باشد، رعایت یک رژیم غذایی کمنمک میتواند بسیار مؤثر باشد. بنابراین، اولین قدم در مدیریت سرگیجه، شناسایی علت اصلی آن است. اگر سرگیجه مرتبط با مسائل گوش باشد، توصیه میشود که بیمار به رعایت یک رژیم کمنمک توجه کند."
با توجه به تأثیر منفی مصرف بیش از حد نمک بر سلامت و ارتباط آن با بروز سرگیجه، ضروری است که افراد به میزان مصرف نمک خود توجه کنند. شناسایی علت سرگیجه و مشاوره با پزشک متخصص میتواند به کنترل این وضعیت و جلوگیری از عواقب آن کمک کند. اگر شما نیز دچار سرگیجههای مکرر هستید، ممکن است نیاز باشد که به رژیم غذاییتان نگاهی دوباره بیندازید و میزان نمک مصرفی خود را کاهش دهید.