۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۵
کدام نوع آجیل رقیب تخم‌مرغ در پروتئین هستند؟
بازدید:۵۱۷
پروتئین تخم‌مرغ را فراموش کنید، این نوع آجیل‌ بهترین انتخاب‌ برای پروتئین بیشتر از تخم مرغ هستند.
کد خبر : ۱۱۶۸۵۰

به گزارش صد آنلاین،آجیل‌ ها به عنوان یکی از خوراکی‌های پرارزش، همواره در رژیم‌های غذایی جایگاه ویژه‌ای داشته‌اند. شاید باورش سخت باشد، اما برخی از این مغزها آن‌قدر از نظر پروتئین غنی هستند که می‌توانند با تخم‌مرغ رقابت کنند!

 

همانطور که می‌دانید، تخم‌مرغ یکی از منابع اصلی پروتئین به شمار می‌رود و هر ۶ گرم پروتئین موجود در آن، نشان‌دهنده قدرت بالای این خوراکی است. اما حالا وقت آن است که برخی از آجیل‌ها را به جای تخم‌مرغ در رژیم غذایی خود بگنجانید، چرا که این مغزها نه تنها دارای مقادیر بالایی پروتئین هستند بلکه فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی نیز دارند.

 

با مصرف این مغزها، نه تنها انرژی پایدار خواهید داشت، بلکه به سلامت قلب خود نیز کمک شایانی خواهید کرد. در ادامه با بهترین منابع پروتئین در آجیل‌ها آشنا شوید.

 

وقتی صحبت از پروتئین می‌شود، برخی آجیل‌ها بیشتر از بقیه می‌درخشند؛ در واقع، برخی از مغزها به اندازه تخم‌مرغ غنی از پروتئین هستند.

 

چیزهای شگفت‌انگیز زیادی در مورد آجیل وجود دارد، از جمله اینکه چگونه آنها یک بسته کوچک پر از فیبر و پروتئین هستند. هر دوی این مواد مغذی با کاهش سرعت هضم و ثابت نگه داشتن سطح قند خون برای تامین انرژی پایدار به سیر نگه داشتن شما کمک می‌کنند.

 

وقتی صحبت از پروتئین می‌شود، برخی آجیل‌ها بیشتر از بقیه می‌درخشند. در واقع، برخی از مغزها به اندازه تخم‌مرغ غنی از پروتئین هستند. از آنجا که تخم‌مرغ یکی از بهترین غذاهای پرپروتئین است که می‌توانید بخورید (۶ گرم پروتئین)، ما اغلب از آن به عنوان یک نقطه مرجع برای یافتن چگونگی ترکیب سایر غذاها استفاده می‌کنیم.

 

۱. بادام زمینی


پروتئین: ۷ گرم در اونس (یک چهارم فنجان)بادام زمینی از نظر فنی یک حبوبات است که در زیر زمین رشد می‌کند، اما به دلیل طعم، بافت و ارزش غذایی به عنوان آجیل مصرف می‌شود.

 

دلیلی وجود دارد که چرا بادام زمینی آجیل مورد علاقه آمریکاست: آنها مقرون به صرفه، قابل نگهداری و مغذی هستند و بیش از ۷ گرم پروتئین و ۲ گرم فیبر در هر اونس دارند. از بادام زمینی به عنوان یک میان وعده سیر لذت ببرید یا آن را به غذاهای خوش‌طعم مانند کرفس سرخ‌شده با بادام زمینی ما اضافه کنید.

 

۲. بادام


پروتئین: ۶ گرم در اونس (۲۳ بادام)
این آجیل یک نیروگاه است و طیف وسیعی از مواد مغذی از جمله فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها را ارائه می‌دهد که هر دو به سلامت قلب کمک می‌کنند. این آجیل به ازای هر ۲۳ هسته ۳.۵ گرم فیبر را تامین می‌کند که بیش از ۱۰ درصد نیاز روزانه شما به فیبر را تامین می‌کند.

 

مقداری بادام بدون نمک را به عنوان رویه سالاد اضافه کنید، از آنها به عنوان ماده اصلی کیک استفاده کنید، مانند کیک قهوه پرتقالی، یا با پختن بادام‌ها و تهیه یک دسته از بادام‌های طعم‌دار همه چیز را طعم‌دار کنید.

 

۳. پسته


پروتئین: ۵.۹۵ گرم در اونس بدون پوسته (۲۹ گرم)
پسته سزاوار تجلیل افتخاری است زیرا دارای مشخصات تغذیه‌ای فوق‌العاده‌ای است، از جمله پتاسیم تنظیم کننده فشار خون، ویتامین B۶ حمایت‌کننده سیستم ایمنی و منگنز استخوان‌ساز.

 

تحقیقات نوظهور نشان می‌دهد مصرف منظم پسته ممکن است با افزایش غلظت باکتری‌های مفید، سلامت میکروبیوم روده شما را بهبود بخشد. پسته به خوبی با پروتئین‌هایی مانند ماهی و مرغ جفت می‌شود. از یک پردازنده برای مخلوط کردن پسته و آرد سوخاری در یک آسیاب خرد شده یا ریز استفاده کنید و فیله ماهی یا مرغ خود را قبل از پختن با روکش آغشته کنید.

 

نظرات و تحلیل‌های خود را در این مورد با ما در صد آنلاین به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها