۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲
۱۶ راز مرگبار صبحانه که باید بدانید
بازدید:۵۸۷
با این ۱۶ نکته، صبحانه خود را به وعده‌ای فراموش‌نشدنی تبدیل کنید.
کد خبر : ۱۱۶۵۹۰

به گزارش صد آنلاین،صبحانه، مهم‌ترین وعده غذایی روز است و می‌تواند تأثیر زیادی بر انرژی و تمرکز شما داشته باشد. با این حال، بسیاری از ما به طور ناخودآگاه عادات نادرستی را در تهیه صبحانه دنبال می‌کنیم که می‌تواند نتیجه‌ای نامطلوب به همراه داشته باشد.

 

از انتخاب نادرست مواد اولیه گرفته تا روش‌های پخت نادرست، این اشتباهات می‌توانند کیفیت صبحانه را به شدت تحت تأثیر قرار دهند. در این مقاله، به ۱۶ اشتباه رایج صبحانه‌ای خواهیم پرداخت که بسیاری از ما در طول روز با آن‌ها روبه‌رو هستیم. با دانستن این نکات، می‌توانید صبحانه‌ای لذیذ و مغذی برای خود تهیه کنید و روزتان را به بهترین نحو آغاز کنید. بیایید نگاهی دقیق‌تر به این اشتباهات بیندازیم تا شروع بهتری را تجربه کنیم.

 

آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که چه راه‌های بهتری برای تهیه‌ صبحانه‌ مورد علاقه‌تان وجود دارند؟ در این مطلب به ۱۶‌ اشتباه صبحانه خوردن پرداخته‌ایم.

 

 

 

 

احتمالا می‌دانید که صبحانه مهم‌ترین وعده‌ غذایی است. آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‌اید که چه راه‌های بهتری برای تهیه صبحانه مورد علاقه‌تان وجود دارند؟ از مصرف تخم‌مرغ خشک و پنکیک تا کمبود مواد مغذی همه‌ راه‌هایی را که با آن‌ها شروع روز خود را خراب می‌کنید پیدا کنید. در این مطلب به ۱۶‌ اشتباه صبحانه خوردن پرداخته‌ایم.

 

۱. استفاده از تخم‌مرغ‌های سرد

 

تخم‌مرغ در بسیاری از صبحانه‌ها نقش اساسی‌ای را ایفا می‌کند و بسیاری از دستورهای صبحانه از تخم‌مرغ‌های در دمای اتاق استفاده می‌کنند. اما دلیل این امر چیست؟ برای دستورهای غذایی مانند پنکیک و وافل که نیازمند خمیر هستند تخم‌مرغ‌های در دمای اتاق باعث می‌شود نتیجه‌ کار پف‌دارتر و سبک‌تر شود که به سادگی مخلوط شده و منجر به تجربه‌ لذت‌بخشی از صبحانه خوردن می‌شود.

 

۲. مخلوط کردن بیش از اندازه منجر به ایجاد پنکیک سفت می‌شود

 

آیا پنکیک‌هایی که درست می‌کنید سفت و شبیه نان می‌شوند؟ این اشتباه با مخلوط کردن بیش از اندازه‌ خمیر حاصل می‌شود. با وجود اینکه ممکن است احساس کنید باید همه‌ قسمت‌های سفت خمیر را صاف کنید اما اشکالی ندارد اگر چند مورد از آن‌ها باقی بمانند.

 

مخلوط کردن بیش از اندازه گلوتن بیشتری در خمیر ایجاد می‌کند و همین مساله باعث می‌شود پنکیک شبیه نان شود. مطمئن شوید که خمیر را به اندازه‌ کافی مخلوط کرده‌اید که صاف شود و بدون چسبیدن به کاسه از آن جدا شود.

 

۳. به اندازه‌ کافی نپختن وافل

 

وافل‌های نپخته قیافه‌های غلط‌ اندازی دارند و اینگونه به نظر می‌رسد که پخته‌اند. اما در صورتی که یک گاز به آن‌ها بزنید متوجه مزه‌ آرد می‌شوید همچنین با خطرات تخم‌مرغ نپخته هم مواجه هستید.

 

دلیل این موضوع این است که وافل ساز شما خیلی داغ است. با وجود اینکه تایمر اتوماتیک پخته شدن وافل را اطلاع می‌دهد اما بهترین کار این است که دما را کاهش داده و وافل را برای مدت طولانی‌تری بپزید تا مطمئن شوید که وافل به صورت کامل پخته است و از آن لذت ببرید.

 

۴. نپختن بیکن سرد

 

پختن بیکن سرد روی ماهیتابه‌ داغ یک روش عالی برای جلوگیری از داشتن بیکن ترد است. درست مانند تخم‌مرغ‌ها اگر بیکن را هم هنگامی که بیکن به دمای اتاق رسید بپزید هنگام پختن یکنواخت‌تر شده و طعم کلی بهتری خواهد داشت.

 

دلیل این مساله این است که قسمت چرب بیکن برای مدت طولانی‌تری سردتر از قسمت گوشتی باقی می‌ماند. در صورتی که اجازه بدهید گوشت ۱۵ دقیقه گرم شود هر دو قسمت به یک دما می‌رسند و به صورت یکنواخت می‌پزند.

 

۵. پوره‌ یا کوکوی سیب‌زمینی خمیر مانند

 

به منظور ترد شدن پوره‌ سیب‌زمینی و نه خشک شدن آن باید سیب‌زمینی‌ها در یک فرایند دقیق نشاسته‌زدایی شوند. یک روش برای اجتناب از سفت یا خمیری شدن پوره‌ سیب‌زمینی رنده کردن سیب‌زمینی‌ها داخل یک کاسه آب سرد است.

 

این کار باعث از بین رفتن نشاسته‌ سیب زمینی می‌شود. پس از این مرحله به سرعت سیب‌زمینی را آبکشی کنید سپس سیب‌زمینی‌های رنده شده را روی دستمال تمیز قرار می‌دهیم سپس داخل تابه سرخ کنید.

 

۶. استفاده از تابه‌ نامناسب برای املت

 

استفاده از تابه با اندازه‌ اشتباه برای املت می‌تواند بر احتمال شکسته شدن آن هنگام برگرداندن تاثیر بگذارد. این مساله همچنین منجر به ایجاد املتی نازک‌تر یا ضخیم‌تر از چیزی که مد نظرتان بود می‌شود.

 

معیار مناسبی که باید به خاطر داشته باشید این است که یک املت معمولی تک نفره شامل ۲ تا ۳ تخم‌مرغ است که به خوبی در تابه‌ ۱۷ تا ۲۲ سانتی‌متری جا می‌شود. برای بیش از سه تخم‌مرغ باید از ماهیتابه‌ بزرگتری استفاده کنید بنابراین به این نکته توجه داشته باشید که چند تخم مرغ می‌خواهید برای املت استفاده کنید.

 

۷. استفاده نکردن از جو دو سر پرک برای شب تا صبح

 

با وجود اینکه از هر مدل جویی می‌توانید در طول شب تا صبح استفاده کنید اما استفاده از جوهای اشتباه بر بافت کلی جو اثر می‌گذارد. جوهای فوری که نازک‌تر از جوهای دو سر پرک هستند در طول شب تا صبح نرم می‌شوند.

 

۸. خوردن نان تست تنها برای صبحانه

 

گاهی اوقات از نظر زمانی محدودیت دارید و خوردن یک برش نان تست تنها گزینه‌ی در دسترس به نظر می‌رسد. با وجود اینکه این گزینه بهتر از نخوردن صبحانه است اما اثرات طولانی مدت خوردن نان تست تنها روی بدن منفی است و بدن را از مواد مغذی و ویتامین‌هایی که برای شروع روز مورد نیاز است تهی می‌کند.

 

۹. هم نزدن تخم‌مرغ

 

تخم‌مرغ‌هایی که به خوبی هم زده شده باشند به اندازه‌ی کافی پف کرده و در دهان آب می‌شوند. بهترین روش دستیابی به این نوع تخم‌مرغ هم زدن آن‌ها در یک کاسه قبل از ریختن داخل ماهیتابه است.

 

این روش بسیار بهتر از شکستن مستقیم تخم‌مرغ‌ها در ماهیتابه است. با انجام این کار هوا به تخم‌مرغ اضافه شده و بافت نرم‌تری را به همراه خواهد داشت.

 

۱۰. نداشتن میوه‌ یا سبزیجات کافی در صبحانه

 

صبحانه‌ متعادل شامل پروتئین و کربوهیدرات است، اما در عین حال مصرف میوه و سبزیجات هم مهم است. با وجود اینکه ممکن است فقط یک صبحانه غنی از کربوهیدرات بخورید اما خوردن میوه یا سبزیجات می‌تواند به صورت قابل توجهی ارزش غذایی صبحانه را افزایش دهد. برای مثال، یک املت با یک کاسه از میوه‌های فصلی یکی از بهترین روش‌ها برای شروع روز است.

 

۱۱. فراموش کردن قهوه

 

شاید این نکته به سادگی به نظر برسد اما در واقع می‌تواند روز شما را دچار مشکل کند. بدون وجود قهوه می‌توانید بدخلق شده و خستگی را احساس کنید. بله، بله، شما از سر درد از دست دادن کافئین رنج می‌برید و بدون آن نمی‌توانید روزتان را شروع کنید.

 

۱۲. نادیده گرفتن فیبر

 

در صورتی که در صبحانه‌ی خود میوه، سبزیجات، جو یا آرد غلات کامل استفاده نکنید، صبحانه‌ شما به دلیل نداشتن فیبر ضعیف و بی‌ارزش خواهد شد.

 

فیبر نقش مهمی در سلامتی دارد و می‌تواند احساس سیری طولانی‌تری ایجاد کند و در عین حال انرژی شما را نیز حفظ کند. با وجود اینکه نمی‌توانید خود را مجبور کنید هر روز غلات کامل یا میوه بخورید اما این گزینه‌ها می‌توانند باعث افزایش سطح انرژی شما شوند.

 

۱۳. شیرینی زیاد

 

شاید به طرز شگفت‌انگیزی روز خود را با یک خوراکی شیرین شروع کنید اما در طول روز دچار افت قند خون می‌شوید. ممکن است روزهای خود را با یک شیرینی شروع کنید اما این گزینه انتخاب خوبی نیست.

 

از آنجایی که شکر با کربوهیدرات ترکیب می‌شود به سرعت قند خون را بالا می‌برد و منجر به افت ناگهانی می‌شود. به همین دلیل سعی کنید از مصرف کربوهیدرات‌های ساده و شیرین خودداری کنید.

 

۱۴. خوردن صبحانه در حین حرکت

 

در صورتی که همواره در حال حرکت هستید، ممکن است خوردن صبحانه به عادت شما تبدیل شده باشد اما این کار نمی‌تواند به اندازه‌ کافی برای بدن شما خوب باشد. به محض اینکه به آرامش برسید و صبحانه بخورید، می‌توانید به طرز بهتری از عطر و طعم غذا لذت ببرید.

 

۱۵. استفاده از ظروف اشتباه

 

در صورت استفاده از ظروف اشتباه برای صبحانه، ممکن است اثرات مثبت مواد غذایی روی بدن شما کمتر شود. به همین دلیل از ظروف مناسب برای صبحانه استفاده کنید که بتوانید از آن‌ها بیشترین بهره را ببرید.

 

۱۶. مقایسه نکردن صبحانه با وعده‌های دیگر

 

اگر شما صبحانه‌ خوبی نداشته باشید ممکن است در وعده‌های بعدی هم از مواد غذایی مناسب دور بمانید. با مقایسه‌ صبحانه با سایر وعده‌ها می‌توانید عادات غذایی بهتری برای خودتان ایجاد کنید.

 

سعی کنید این ۱۶ اشتباه رایج را هنگام تهیه‌ صبحانه‌تان مدنظر قرار دهید تا بتوانید یک وعده‌ غذایی مغذی و خوشمزه را تجربه کنید. صبحانه‌ای که می‌تواند روز شما را به بهترین شکل آغاز کند.

 

نظرات و تحلیل‌های خود را درباره‌ اشتباهات صبحانه‌تان با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها