آخرین اخبار
۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۶
مواد غذایی طلایی برای کاهش التهاب بدن و ارتقای سلامت
بازدید:۱۳۵
رژیم غذایی ضد التهاب با مصرف مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان و کاهش رادیکال‌های آزاد، به کاهش التهاب بدن و بهبود سلامت عمومی کمک می‌کند.
کد خبر : ۱۱۵۷۶۱

به گزارش صد آنلاین،آیا می‌دانید رژیم غذایی شما می‌تواند نقش مهمی در کاهش التهاب بدن ایفا کند؟ تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که مصرف مواد غذایی ضد التهاب می‌تواند به شکل مؤثری التهاب‌های مزمن را کاهش داده و سلامتی عمومی بدن را بهبود بخشد.

 

این رژیم سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی است که به جنگ با رادیکال‌های آزاد در بدن پرداخته و از بسیاری از بیماری‌های التهابی جلوگیری می‌کند. در این خبر، به بررسی مواد غذایی‌ای می‌پردازیم که می‌توانند کلید طلایی برای کاهش التهاب و ارتقای سلامتی باشند.

 

یک متخصص تغذیه، در خصوص مصرف مواد غذایی ضد التهابی که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد، توضیحاتی داد.

 

 

مواد غذایی موثر در رژیم ضد التهابی

 

مهسا مؤذن، از رژیم غذایی ضد التهابی به عنوان یکی از مواردی که می‌تواند التهاب را در بدن کاهش داده و سلامتی کلی فرد را بهبود بخشد، یاد کرد و گفت: رژیم غذایی ضد التهابی اغلب مبتنی بر غذاهای غنی از مواد مغذی حاوی آنتی اکسیدان است. این رژیم از طریق کاهش سطح رادیکال‌های آزاد که مولکول‌های واکنشگری هستند، عمل می‌کند.

 

وی از سبزی‌هایی مانند کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ای، کلم، گل کلم و پیاز، میوه‌ها به ویژه میوه‌هایی با رنگ‌های تیره مانند بلوبری، انار، انگور بنفش، گیلاس، مرکبات، گوجه فرنگی و توت‌ها، میوه‌های حاوی چربی مانند آووکادو و زیتون، چربی‌های سالم مانند روغن زیتون و روغن آووکادو و ماهی‌های چرب مانند سالمون، ساردین، شاه ماهی، ماهی خال مخالی و آنچوی به عنوان مواد غذایی ضد التهاب یاد کرد.

 

عادت‌های غذایی مضر برای التهاب

 

این متخصص تغذیه افزود: همچنین آجیل مانند بادام و سایر مغزها، چای سیاه و چای سبز و ادویه‌ها و گیاهانی مانند زردچوبه، شنبلیله، دارچین، سیر، زنجبیل، رزماری، پونه کوهی، زیره، نعناع، میخک، گشنیز، جوز هندی، پودر فلفل قرمز، رازیانه، زعفران، فلفل سیاه، جعفری، مریم گلی، شوید، برگ بو و ریحان از مواد غذایی دارای خاصیت ضد التهاب هستند.

 

مؤذن با بیان اینکه در رژیم غذایی ضد التهابی باید تعادل مناسبی از دریافت پروتئین، کربوهیدرات و چربی در هر وعده غذایی فراهم شده و نیاز بدن به ریزمغذی‌ها، فیبر و آب تأمین شود، افزود: برخی عادت‌های غذایی مانند مصرف مقادیر زیاد شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالا و کربوهیدرات‌های تصفیه شده ممکن است باعث افزایش التهاب در بدن شود و نیاز است از مصرف چربی‌های هیدروژنه، چربی‌های ترانس و بسیاری از مارگارین‌ها نیز پرهیز کرد.

 

وی تاکید کرد: در رژیم غذایی ضدالتهابی لازم است مصرف برخی موارد از جمله نوشیدنی‌های شیرین مانند نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر، نوشابه گازدار و آب میوه، کربوهیدرات‌های تصفیه شده مانند نان سفید و ماکارونی سفید، دسرها مانند کیک، بستنی، کلوچه و آب نبات، گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده مانند هات داگ و سوسیس، میان وعده‌های فرآوری شده از جمله کراکر، چیپس و چوب شور و همچنین برخی روغن‌ها مانند روغن آفتابگردان، سویا و ذرت به حداقل برسد.

 

نظرات و تحلیل‌های خود را در مورد رژیم‌های غذایی ضد التهاب با ما در صد آنلاین به اشتراک بگذارید.

مجید منتظری
نویسنده:
مجید منتظری
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها