آخرین اخبار
۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
انواع دعاهای مجرب و قوی برای حفاظت از شر بد زبانی
بازدید:۴۸۳
صد آنلاین | این دعاها را معمولا برای جلوگیری از غیبت و تهمت و افترا می خوانند و به منظور حفاظت در برابر دشمنان و بدگویی های دیگران می باشد.
کد خبر : ۱۱۳۴۵۲

به گزارش صد آنلاین، معمولا این دعاها برای حفاظت از دشمن نیز به کار برده می‌شوند. 
انواع دعا برای حفاظت از شر بد زبانی

    آیه زیر از سوره یس را در مورد لزوم برای بستن زبان دشمن بخوانید:

 

«اَلیَوم نَختِمُ عَلی اَفواهِهِم وَ تُکَلِمُنا اَیدیَهُم وَ تَشهَدُ اَرجُلَهُم بِما کانوا یَکسِبون»
 

    آیه کریمه زیر را ۱۰۰۰ با وضو مرتبه بخوانید:

«الله لطیف بعباده یرزق من یشاء و هو القوی العزیز»

    امام صادق(ع) فرمودند: به نیت دفع شر سخن چینان و غمازان سوره جمعه را هشت بار بخواند.
    امام صادق (ع) فرمودند: به هر کسی تهمت زده شد اگر سوره نور را هفت بار بخواند از آن تهمت رهایی پیدا می کند.
    برای دور کردن شخص سوره کافرون را به نیت آن شخص ۱۶۱ بار بخوان تاثیر آن را ببینید
    اگر کسی با ایمان و نیت خالص و توجه به خدا و دقت در معنی آیه زیر را بخواند در پیش کسی که پرگو باشد و معجب به سخن خود خاموش گردد و سخن کمتر کند:

«لا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلاَّ مَنْ ظُلِمَ وَ کانَ اللَّهُ سَميعاً عَليماً»
دعا برای حفاظت از شر بد زبانی در جوشن کبیر

بند۱۰) اگر خواستید زبان دشمن، زبان زن و یا شوهر بددهن و یا زبان فردی بدگو، فحاش وبی‌ادب برویتان بسته بماند، این بند را همیشه ذکر خودتان بکنید.

یَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَا رَازِقَ کُلِّ مَرْزُوقٍ یَا مَالِکَ کُلِّ مَمْلُوکٍ یَا کَاشِفَ کُلِّ مَکْرُوبٍ یَا فَارِجَ کُلِّ مَهْمُومٍ یَا رَاحِمَ کُلِّ مَرْحُومٍ یَا نَاصِرَ کُلِّ مَخْذُولٍ یَا سَاتِرَ کُلِّ مَعْیُوبٍ یَا مَلْجَأَ کُلِّ مَطْرُودٍ
 

بند۲۹) این بند برای بستن زبان دشمن است و برای هنگامی که می خواهید امر صلاح دینی انجام دهید، این بند زبان مخالفان و بی‌دینان را می‌بندد.

اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ یَا عَاصِمُ یَا قَائِمُ یَا دَائِمُ یَا رَاحِمُ یَا سَالِمُ یَا حَاکِمُ یَا عَالِمُ یَا قَاسِمُ یَا قَابِضُ یَا بَاسِطُ
 

بند۳۳) اگر خواستید زبان کسی را ببندید که به شما چیزی نگوید، این بند را بخوانید.


یَا أَعْظَمَ مِنْ کُلِّ عَظِیمٍ یَا أَکْرَمَ مِنْ کُلِّ کَرِیمٍ یَا أَرْحَمَ مِنْ کُلِّ رَحِیمٍ یَا أَعْلَمَ مِنْ کُلِّ عَلِیمٍ یَا أَحْکَمَ مِنْ کُلِّ حَکِیمٍ یَا أَقْدَمَ مِنْ کُلِّ قَدِیمٍ یَا أَکْبَرَ مِنْ کُلِّ کَبِیرٍ یَا أَلْطَفَ مِنْ کُلِّ لَطِیفٍ یَا أَجَلَّ مِنْ کُلِّ جَلِیلٍ یَا أَعَزَّ مِنْ کُلِّ عَزِیزٍ
 

بند۴۷) اگر دوست دارید زبان کسی را ببندید که دیگر به شما فحاشی نکند، پشت سر شما غیبت نکند، این بند را به نیتش (به نام خودش و مادرش) بخوانید و همراهتان نگه دارید.

یَا نُورَ النُّورِ یَا مُنَوِّرَ النُّورِ یَا خَالِقَ النُّورِ یَا مُدَبِّرَ النُّورِ یَا مُقَدِّرَ النُّورِ یَا نُورَ کُلِّ نُورٍ یَا نُورا قَبْلَ کُلِّ نُورٍ یَا نُورا بَعْدَ کُلِّ نُورٍ یَا نُورا فَوْقَ کُلِّ نُورٍ یَا نُورا لَیْسَ کَمِثْلِهِ نُورٌ
 

بند۷۸) این بند برای بستن زبان بدگویان عالی است.

یَا ذَا الْعَرْشِ الْمَجِیدِ یَا ذَا الْقَوْلِ السَّدِیدِ یَا ذَا الْفِعْلِ الرَّشِیدِ یَا ذَا الْبَطْشِ الشَّدِیدِ یَا ذَا الْوَعْدِ وَ الْوَعِیدِ یَا مَنْ هُوَ الْوَلِیُّ الْحَمِیدُ یَا مَنْ هُوَ فَعَّالٌ لِمَا یُرِیدُ یَا مَنْ هُوَ قَرِیبٌ غَیْرُ بَعِیدٍ یَا مَنْ هُوَ عَلَی کُلِّ شَیْ‏ءٍ شَهِیدٌ یَا مَنْ هُوَ لَیْسَ بِظَلامٍ لِلْعَبِیدِ
آیا اینگونه دعاها موثر هستند؟

دعا به تنهایی کافی نیست. زیرا خداوند حکیم نظام هستی را بر پایه اسباب و مسببات قرار داده است. یعنی برای پیدایش هر پدیده ای علتی خاص و برای حل هر مشکلی راهکارهای ویژه ای تعیین نموده است.

حضرت حق از یک سو به انسان «عقل و اندیشه» عنایت کرد تا با کمک آن و مشورت با دیگران راه حل مشکلات را بیابد و افق آینده زندگی خویش را ببیند و بر آن اساس تدبیر و برنامه ریزی کند تا به هدف برسد؛ از سویی دیگر دو گونه اسباب و علل مقرر داشته است: مادی و معنوی.

انسان باید به کمک عقل و فکر خدادادی خود و مشورت با افراد آگاه و متخصص در هر کاری اقدام نماید، هم زمان از آغاز هر کار تا پایان آن با دعا و توسل به لطف و عنایت های خداوند امیدوار باشد. از او بخواهد اقداماتش را به هدف و نتیجه مطلوب برساند.

گاهی سخن گفتن دیگران در مورد ما، ناشی از اعمال خود ماست. انسان باید از انجام کارهایی که موجب می شود سایرین در موردش سخن بگویند بپرهیزد. امیر المومنین (ع) فرمود: «اگر کسی وارد به مکانی شد و موجب شد دیگران به او کردار ناروایی را نسبت دهند جز خود را ملامت نکند».

بنابراین جلوگیری از این که دیگران در مورد ما سخن بگویند متوقف بر اموری است و نیاز به مقدماتی دارد و بدون فراهم کردن این مقدمات، حتی دعا کردن نیز فایده ای ندارد.


از این هم که بگذریم این جمله بین مردم معروف است که در دروازه را می شود بست اما در دهان مردم را نه!

بر فرض این که انسان از هر گونه عملی که موجبات مورد اتهام قرار گرفتن خود را به وجود آورد خود داری کند. اما نباید فراموش کنیم که متاسفانه در جامعه ما هستند افرادی که نمی توانند زبان خود را کنترل و مدیریت کنند و از نسبت های ناروا دادن به دیگران و غیبت و تهمت و…، نیز ابایی ندارند. حال سوال این است در مقابل این افراد چه واکنشی باید داشته باشیم؟

از متون دینی و سیره بزرگان استفاده می شود که: بهترین واکنش در مقابل این گونه از افراد صبر و استقامت و سعه صدر است.

صبر و استقامت عصاره همه فضیلت ها و خمیرمایه همه سعادت ها و ابزار وصول به هر گونه خوشبختى است. انسان بدون صبر هم در جهات مثبت به جایى نمى رسد و هم در برابر عوامل منفى شکست مى خورد، چرا که صابر نبودن مساوى با شکست است. به همین دلیل کلید اصلى پیروزى ها، صبر است. امام علی (ع) مى فرماید: «صبر مساوى با پیروزى است».

بنا بر این به نظر می رسد بهترین دعا برای مقابل با این شیاطین انسی که زبان به غیبت و تهمت و… می گشایند در خواست صبر و استقامت از خداوند متعال است. در پایان به دو آیه از در قرآن کریم به عنوان دعا برای افزایش صبر اشاره می کنیم:

«رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَیْنا صَبْراً وَ ثَبِّتْ أَقْدامَنا وَ انْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْکافِرینَ»؛ «پروردگارا! بر ما صبر و شکیبایى فرو ریز و گام‏هایمان را استوار ساز، و ما را بر گروه کافران پیروز گردان!».

«رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَیْنا صَبْراً وَ تَوَفَّنا مُسْلِمینَ»؛ «پروردگارا! صبر و شکیبایى بر ما فرو ریز و ما را در حالى که تسلیم [فرمان‏ها و احکامت‏] باشیم، بمیران‏».

نکته پایانی درباره اینگونه دعاها

می توانید برای در امان ماندن از شر مردم، معوذتین (سوره های فلق و ناس) و آیة الکرسی را تلاوت کنید یا با خود داشته باشید که اثرات بسیار قوی دارد.

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها