به گزارش صد آنلاین، خواص ضد التهابی و ضد تهوع طبیعی زنجبیل، آن را به یک درمان عالی برای مشکلات گوارشی تبدیل کرده است.
طرز تهیه چای زنجبیل:
ریشه زنجبیل را پوست بگیرید و برش دهید.
آب را بجوشانید و تکه های زنجبیل را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
چای را در یک فنجان صاف کنید.
در صورت تمایل عسل یا لیمو را برای طعم دادن به آن اضافه کنید.
نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل بعد از شام می تواند به تحریک هضم و کاهش احتمال رفلاکس اسید کمک کند.
چای نعناع فلفلی
نعناع یکی دیگر از گیاهانی است که برای فواید گوارشی آن شناخته شده است. ماهیچه های دستگاه گوارش را شل می کند که می تواند به تسکین نفخ و گاز کمک کند.
طرز تهیه چای نعناع فلفلی:
اگر از برگ های تازه استفاده می کنید، آن ها را کمی له کنید تا روغن آن آزاد شود.
برگ ها یا چای کیسه ای را در یک فنجان قرار دهید.
روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.
برگ ها یا چای کیسه ای را بردارید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
چای نعناع فلفلی می تواند پس از یک وعده غذایی سنگین تسکین دهنده گوارش شما باشد، این نوشیدنی هضم را بهبود می بخشد و علائم رفلاکس اسید را کاهش میدهد.
چای رازیانه
دانه های رازیانه حاوی ترکیباتی هستند که می توانند به آرامش عضلات معده و کاهش گاز و نفخ کمک کنند.
طرز تهیه چای رازیانه:
دانه های رازیانه را کمی له کنید.
دانه ها را به یک فنجان اضافه کنید و آب جوش را روی آنها بریزید.
بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد.
این ترکیب را صاف کنید و بنوشید.
نوشیدن چای رازیانه بعد از شام می تواند به کاهش اسیدیته معده و بهبود هضم کمک کند.