به گزارش صد آنلاین،
معمولا سفره حضرت رقیه را، در سه نوبت و هر نوبت در یک شب جمعه نذر میکنند. اما میگویند در شب دوشنبه نیز انداختن این سفره خوب است.
پس از ختم نماز، از روضهخوانی دعوت میکنند که در کنار سفره بنشیند و روضه حضرت رقیه (س) و دعای سفره حضرت رقیه خاتون را که عبارت از شرح مصیبت آن خاتون مقدس در ویرانه شام و قساوت و بیرحمی یزید بن معاویه است بخواند، بعد از اتمام روضهخوانی و وقتی شمعها سوختند، صاحب نذر با چشم گریان کاههای داخل بشقاب را برمیدارد و بر سر و روی خود میپاشد و نان و خرما را هم بین کسانی که دور سفره جمع شده و به روضه گوش فرادادهاند تقسیم میکند و میگوید (یا حضرت رقیه مراد مرا بده).
مردمی که نان و خرما گرفتهاند با وی همداستان شده حضرت رقیه (ع) را به روح پدر و جد بزرگوارش سوگند میدهند که هرچه زودتر حاجت صاحب نذر را برآورد و او را به مراد خود برساند.
پس از انجام مراسم، صاحب نذر سفره را جمع میکند و به خانه بازمیگردد و شب جمعه بعد، چهار عدد شمع و دو عدد نان و ده سیر خرما (دو برابر اول) میخرد و به مسجد میرود و باز همان مراسم را انجام میدهد. پس از ختم روضه و تقسیمکردن نان و خرما، به خانه میآید آن وقت سفره سوم را “گرو” نگاه میدارد تا حاجتش برآورده شود. همین که به مراد خود رسید، سفره سوم را هم میاندازد منتهی این بار شش دانه شمع و سه عدد نان و پانزده سیر خرما در سفره میگذارد.