شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
پلیفنولها، که نوعی آنتیاکسیدان هستند، در پوست سیب به مقدار زیادی وجود دارند. توجه داشته باشید که فراوردهها و محصولاتی که از سیب بدون پوست درست شدهاند، از این نوع آنتیاکسیدانها بهرهمند نیستند. کوئرستین و فلوریزین از جمله پلیفنولهای موجود در سیب هستند که در تنظیم میزان قند خون نقش دارند. این مواد مانع از افزایش ناگهانی انرژی و قند خون در طول شب میشوند.
خواص خوردن سیب در شب
✅ افزایش کیفیت خواب
✅ تنظیم میزان قند خون
✅ پیشگیری از افزایش ناگهانی انرژی و قند خون
✅ از بین بردن رادیکالهای آزاد
✅ ایجاد حس سیری در طول شب
✅ بهبود خلق و خوی
✅ حفظ آب در سیستم گوارشی
✅ کاهش استرس اکسیداتیو و التهابات در بدن
✅ افزایش سطح هورمونهای ملاتونین و سروتونین