آخرین اخبار
۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
بازدید:۱۶۶
در فصل های سرد سال و زمان رسیدن لیمو ترش تازه ، بسیاری از ایرانیان چای و آب لیمو را ترکیب و مصرف می کردند . دلیل پر طرفدار بودن ترکیب چای و آبلیمو به دلیل شکسته شدن طعم گس چای با افزودن کمی آب لیمو به آن و ایجاد حس خوشایند برای مصرف کننده است.
کد خبر : ۷۵۱۸۵

در فصل های سرد سال و زمان رسیدن لیمو ترش تازه ، بسیاری از ایرانیان چای و آب لیمو را ترکیب و مصرف می کردند . دلیل پر طرفدار بودن ترکیب چای و آبلیمو به دلیل شکسته شدن طعم گس چای با افزودن کمی آب لیمو به آن و ایجاد حس خوشایند برای مصرف کننده است.

 

 

مصرف چای همراه آب لیموی تازه می تواند برای سلامتی مفید باشد زیرا چای به دلیل پلی فنول های موجود خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد و اگر آن را با آب لیموی تازه ترکیب نموده و بنوشید ، ارزش تغذیه ای این نوشیدنی پرمصرف افزایش می یابد.

چای لیمو سوخت و ساز بدن را افزایش و سبب سوراندن کالری بیشتری حتی در زمان استراحت می شود.

 

 

چای لیمو سبب کاهش علائم و نشانه های سرماخوردگی و آنفولانزا ، از بین بردن گلو درد، تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. اما این فواید برای زمانی است که از ترکیب لیموترش و چای بسیار کم استفاده کنید چراکه عوارض آن از فوایدش بیشتر است.

 

 
 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها