آخرین اخبار
۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۶:۲۳
بازدید:۳۵۹
صد آنلاین | میکروپلاستیک ها که توسط اداره ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده (NOAA)، برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEP) و آژانس شیمیایی اروپا به عنوان ذرات زیر 5 میلی متر (میلی متر) طول و نامحلول در آب تعریف شده اند، به طور فزاینده ای در جو، آب آشامیدنی و مواد غذایی رو به افزایش اند.
کد خبر : ۷۴۵۵۹

به گزارش صد آنلاین ، یافته های جدید نشان می دهد جوشاندن آب لوله کشی می تواند تا 90 درصد میکروپلاستیک های موجود در آن را از بین ببرد.
 

 

 

 

 

 


 هلث نیوز در مورد راهکار از بین بردن میکروپلاستیک ها در  آب نوشت:  ذرات ریز موجود در هوا، آب و خاک محصول جانبی ناخوشایند اقتصاد جهانی شده در زمانی هستند که برخی از محققان آن را به عنوان منبع قابل اعتماد عصر پلاستیک تعریف کرده اند.

 

میکروپلاستیک ها که توسط اداره ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده (NOAA)، برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEP) و آژانس شیمیایی اروپا به عنوان ذرات زیر 5 میلی متر (میلی متر) طول و نامحلول در آب تعریف شده اند، به طور فزاینده ای در جو، آب آشامیدنی و مواد غذایی رو به افزایش اند.

 

برخی از مطالعات اثرات میکروپلاستیک ها بر میکروبیوم روده انسان را بررسی کرده اند. در سال 2022، محققان مطالعه‌ای را در مجله NatureTrusted Source منتشر کردند که نشان می‌داد «تغذیه میکروپلاستیک بر ترکیب و تنوع جوامع میکروبی روده بزرگ تأثیر می‌گذارد».

 

حال پرسش اینجاست که چگونه از شر میکروپلاستیک ها در آب خلاص شویم؟

 

در حالی که برخی از سیستم‌های تصفیه آب وجود دارند که می‌توانند تعداد میکروپلاستیک‌ها را در منابع آب آشامیدنی شهری کاهش دهند، یک مطالعه جدید در مجله Environmental Science & Technology Letters نشان می‌دهد که جوشاندن و فیلتر کردن آب - از همان روش‌ها و موادی استفاده می‌کند که ممکن است برای ساختن استفاده شود. چای یا قهوه - می تواند 90 درصد نانو و میکروپلاستیک های شناور آزاد (NMPs) را کاهش دهد.

 

محققان نمونه هایی از آب لوله کشی سخت را از گوانگژو چین گرفتند و سطوح مختلف NMPs را به نمونه های مختلف اضافه کردند و سپس هر نمونه را به مدت پنج دقیقه جوشاندند.

 

آنها دریافتند که ساختارهای کریستالی کربنات کلسیم - که در زمان جوشاندن آب لوله کشی سخت به دلیل مملو از مواد معدنی رخ می دهد - ذرات MNP را در خود محصور کرده است.

 

پروفسور ادی زنگ، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت که این ذرات می توانند در طول زمان جمع شوند و از بین بروند. با ریختن بقیه آب در یک فیلتر قهوه، هر گونه MNP های پوشیده شده باقیمانده را می توان حذف کرد.

 

این روش‌ها نشان دادند که کپسولاسیون بیشتری در آب سخت قابل مشاهده است و 90 درصد MNPs از نمونه‌ای که 300 میلی‌گرم کربنات کلسیم در لیتر داشت حذف شد. نمونه های آب نرم با کمتر از 60 میلی گرم کربنات کلسیم در لیتر کاهش 25 درصدی MNP را از طریق جوشاندن نشان دادند.

 

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها