دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳
به گزارش صد آنلاین ، «بامیه» گیاه سبز خوراکی است که در مناطق گرمسیری رشد میکند و مصریهای باستان این گیاه را میکاشتند.
مردمان اطراف دریای مدیترانه بیشتر از سایر نقاط از بامیه استفاده میکنند و در ترکیه بامیه را خشک کرده و برای مصرف زمستان ذخیره میکنند.
در ایران نیز به خصوص در جنوب خورش بامیه تهیه کرده و میخورند. اما به عقیده متخصصین بامیه به تثبیت سطح گلوکز خون کمک میکند چراکه سطح فیبر موجود در آن سرعت جذب روده را کاهش میدهد.
بامیه همچنین سطح کلسترول خون را نیز کاهش میدهد. روغن دانه بامیه منبعی غنی از اسید لینولنیک، یک اسید چرب غیراشباع چندگانه ضروری برای تغذیه انسان و دارای اثرات کاهش چربی است.