به گزارش صد آنلاین ؛ بنابه گفته متخصصان بهداشت و سلامت، دلایل مختلفی موجب درد کوتاه یا بلندمدت در قفسه سینه میشوند که برخی از آنها خفیف و کماهمیت اما برخی دیگر مهم و حتی مهلکاند. از دلایل دردهای قفسه سینه باید به موارد زیر اشاره کرد:
درد ناگهانی و شدید در قفسه سینه علامت سکته یا ایست قلبی است. زمانی این درد ایجاد میشود که پالسهای الکتریکی معیوب یا انسدادهای درون رگها جلوی رسیدن خون به قلب را بگیرند.
وقتی خون بهاندازه کافی به قلب نمیرسد، فرد در قفسه سینه خود احساس درد و فشردگی میکند. این درد حتی تا فک هم کشیده میشود.
مشکلات گوارشی مانند رفلاکس معده، سنگ کیسه صفرا، زخم معده یا بیماریهای کبدی هم ممکن است موجب درد ناگهانی در قفسه سینه شوند.
دردهای عضلانی معمولا در اثر کشیدگی، جراحت یا سندرم درد مزمن به وجود میآیند که گاه این دردها به قفسه سینه هم کشیده میشوند.
حمله حاد شدید اضطراب همراه با احساس مرگ را وحشتزدگی میگویند. شرایطی همچون لرزش، تعریق، مشکلات تنفسی، سرگیجه، حالت تهوع، دلدرد و درد در قفسه سینه از علایم آن است.
بیماریهای ریوی هم گاهیاوقات موجب درد در قفسه سینه میشوند.
برخی افراد بر اثر عفونت تنفسی به سینه پهلو مبتلا میشوند. در این بیماری بافتهای بیرونی اطراف ریه ملتهب و موجب درد در قفسه سینه میشود.
التهاب یا عفونت پستان که غده پستانی را درگیر میکند گاهی موجب درد در قفسه سینه میشود.
آمبولی ریه نوعی انسداد در رگهای خونی است که به ریه منتهی میشوند. این بیماری که معمولا در اثر لخته خون موجود در پا، رخ میدهد موجب درد در ناحیه قفسه سینه هم میشود.
مادرانی که به نوزادان خود شیر میدهند، ممکن است دردهایی در قفسه سینه اطراف پستانهایشان حس کنند.
علت بیشتر دردهای قفسه سینه را نمیتوان بهراحتی تشخیص داد و به معاینه متخصص نیاز است.