۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
این منبع گیاهی قاتل سرطان، پارکینسون، آلزایمر و آترواسکلروزو
بازدید:۵۱۰
صد آنلاین | با توجه به نقش و اهمیت آنتی اکسیدانها درعلوم پزشکی و صنایع غذایی ، در سالهای اخیر شاهد توجه روزافزون دنیا به ترکیبات آنتی اکسیدان با منشاء طبیعی هستیم.
کد خبر : ۵۷۱۷۹

به گزارش صد آنلاین ، با توجه به نقش و اهمیت آنتی اکسیدانها درعلوم پزشکی و صنایع غذایی ، در سالهای اخیر شاهد توجه روزافزون دنیا به ترکیبات آنتی اکسیدان با منشاء طبیعی هستیم. فرآیند اکسیداسیون عامل بسیاری از بیماری های ناشی از استرس اکسیداتیو، از جمله سرطان، پارکینسون، آلزایمر و آترواسکلروزو می باشد.

 


آنتی اکسیدان ها از طریق جذب رادیکال آزاد و یا اکسیژن مولکولی فعال  باعث مهار یا غیر فعال شدن این ترکیبات می شوند.

با توجه به مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها روش های مختلفی مانند اسپکترومتری، کروماتوگرافی و الکتروشیمیایی جهت ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی  ارائه شده است .

اشتراک گذاری:
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها