يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
به گزارش صد آنلاین ، با توجه به نقش و اهمیت آنتی اکسیدانها درعلوم پزشکی و صنایع غذایی ، در سالهای اخیر شاهد توجه روزافزون دنیا به ترکیبات آنتی اکسیدان با منشاء طبیعی هستیم. فرآیند اکسیداسیون عامل بسیاری از بیماری های ناشی از استرس اکسیداتیو، از جمله سرطان، پارکینسون، آلزایمر و آترواسکلروزو می باشد.
آنتی اکسیدان ها از طریق جذب رادیکال آزاد و یا اکسیژن مولکولی فعال باعث مهار یا غیر فعال شدن این ترکیبات می شوند.
با توجه به مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها روش های مختلفی مانند اسپکترومتری، کروماتوگرافی و الکتروشیمیایی جهت ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی ارائه شده است .