۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
بهبود کبد چرب ، کاهش چربی‌ و قند خون با این خوراکی
بازدید:۱۷۱۵
صد آنلاین | مطالعه‌ای که در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برای ارزیابی اثر جوانه گندم این ماده پرارزش غذایی برای بهبود کبد چرب انجام شد، نشان داد که استفاده روزانه از 40 گرم جوانه گندم تاثیر قابل ملاحظه‌ای در کاهش چربی‌ و قند خون و نیز عوامل التهابی و بافتی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی دارد.
کد خبر : ۵۵۸۶۸

به گزارش صد آنلاین ، اثرات مصرف جوانه گندم برای پیشگیری یا کمک به درمان برخی از بیماری‌ها و کمبودهای تغذیه‌ای روز به روز بیشتر مورد توجه پژوهشگران واقع شده است. 

 


 

مطالعه‌ای که در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برای ارزیابی اثر جوانه گندم این ماده پرارزش غذایی برای بهبود کبد چرب انجام شد، نشان داد که استفاده روزانه از 40 گرم جوانه گندم تاثیر قابل ملاحظه‌ای در کاهش چربی‌ و قند خون و نیز عوامل التهابی و بافتی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی دارد. 

 

از این‌رو به بیماران مبتلا به کبد چرب توصیه می‌شود ضمن رعایت یک الگوی تغذیه‌ای متعادل و متنوع، از مزایای جوانه گندم نیز برای بهبود بیماری خود استفاده کنند. 

21012/خ

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها