۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۵
گوشت این پرنده سرشار از نیاسین، فسفر، کلسیم ،مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است
بازدید:۱۳۷۱۴۵
صد آنلاین | گوشت بلدرچین خواص زیادی دارد که به شما ثابت می کند باید آن را در برنامه غذایی خود جای دهید.
کد خبر : ۴۱۵۵۴

به گزارش صد آنلاین ،  ویتامین گروه ب موجود در این گوشت شامل ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکسین، بیوتین، فولیک اسید و کوبالامین  است که برای سلامت مغز مفید است.

 

گوشت بلدرچین جزو مواد غذایی سالم و با ارزش است، البته اغلب افراد گوشت بلدرچین را به دلیل خواص عالی آن برای سلامت بدن مصرف می کنند.

 

گوشت بلدرچین یکی از مواد غذایی با ارزش و سالم است که مانند یک بمب قوی برای جذب ویتامین عمل می‌کند.

 

 گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، کلسیم ،مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است که برای بیماری هایی چون آسم، تشنج، فشار خون بالا، ضعف اعصاب یا در مواردی ناراحتی های روانی و همچنین بی خوابی بسیار مفید است.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها