آخرین اخبار
۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
کم شدن درد‌های استخوانی و مفاصل با خوردن این صبحانه
بازدید:۲۰۲۳
صد آنلاین | حلوه ارده یکی از مواد غذایی پرخاصیت است که اغلب در وعده صبحانه مصرف می‌شود، حلوا ارده همچنین سرشار از پروتئین و ویتامین‌ها می‌باشد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
کد خبر : ۴۱۱۹۱

به گزارش صد آنلاین ، حلوا ارده سرشار از پروتئین و ویتامین‌ها می‌باشد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

مصرف حلوا ارده سبب افزایش نیروی جنسی و نعوظ آوراست و سبب تقویت بدن می‌شود.

 

 

مصرف حلوا ارده سفتی و سختی و ورم‌های داخلی و خارجی را نرم می‌کند.

 

 

حلوا ارده مدر قاعده آور است و برای رفع بیماری ها‌ی رحم مفید است.

حلوا ارده کالری بالایی دارد بنابراین برای کودکان و افراد مسن مفید است، زیرا انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

 

کودکان برای تقویت قدرت یادگیری، حافظه و بهبود عملکرد ذهنی خود بهتر است در وعده صبحانه حلوا ارده مصرف نمایند.

 

مصرف حلوا ارده کم خونی و کمبود آهن خون را رفع می‌کند بنابراین مصرف آن به زنان و دختران توصیه می‌شود.

مصرف حلوا ارده سبب کم شدن درد‌های استخوانی و مفاصل در افراد سرد مزاج می‌شود.

 

مصرف روزانه حلوا ارده سبب برطرف کردن بی حسی، کرختی، فلج می‌شود.

 

کاهش فشار خون بالا یکی از خواص مصرف حلوا ارده است.

 

مصرف حلوا ارده سبب باز شدن انسداد‌های اعضای مختلف بدن، خلط‌ها و جوش‌ها در افراد سرد مزاج می‌شود.

 

مصرف حلوا ارده برای درمان اختلالات کبدی و ناراحتی‌های کلیه مفید است.

 

اگر حلوا ارده به خوبی فرآوری شده باشد حاوی اسید‌های چرب غیر اشباعی مانند امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ است و اسید‌های چرب مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

 

مصرف حلوا ارده به دلیل داشتن کلسیم کلسیم و روی سبب تقویت و استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود.

 

 

افرادی که به یبوست دچار هستند بهتر است، حلوا ارده مصرف نمایند تا یبوست آن‌ها برطرف گردد.

 

مصرف ارده از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند.

 

مصرف میزان متناسب ارده سطح چربی خوب خون یا همان HDL را افزایش می‌دهد.

 

ارده به علت دارا بودن کنجد و خواص آنتی اکسیدانی آن عاملی برای پیشگیری از سرطان در بدن محسوب می‌شود.

 

 

مضرات حلوا ارده

افراد مبتلا به دیابت به علت بالا بودن قند حلوا ارده نباید بیش از حد حلوا ارده مصرف نمایند.

 

مصرف حلوا ارده و رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان پس از مصرف آن سبب ایجاد حفره و پوسیدگی در دندان‌ها می‌شود.

 

مصرف موجب تحریک معده خواهد شد.

 

مصرف بیش از حد حلوا ارده به علت خاصیت ملینی سبب ایجاد اسهال در افراد می‌شود.

 

مصرف بیش از حد حلوا ارده به علت بالا بودن میزان چربی و کالری موجود در آن موجب چاقی و اضافه وزن می‌شود.

 

طبع حلوا ارده گرم بوده و بیش از حد مصرف نمودن آن برای افراد گرم مزاج مناسب نیست، زیرا موجب غلیظ شدن صفرا و بروز جوش در صورت و بدن آن‌ها میگردد.

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها