به گزارش صد آنلاین ، «سرهنگ سید مهدی عمران فر» در خصوص جزئیات این کلاهبرداری گفت: متهم ۲۰ ساله است و از ۱۷ سالگی اقدام به برداشت از حساب مردم میکرد که پس از شکایاتی مبنی بر کلاهبرداری با هماهنگی دادستانی مرکز استان و دستگاه قضایی با کار پلیسی دستگیر و به استان جهت سیر مراحل قانونی انتقال داده شد.
وی اظهار کرد: این کلاهبردار در مرحله نخست لینکی جعلی با عنوان دریافت سود سهام عدالت طراحی و در فضای مجازی بخصوص تلگرام منتشر می کرد و افرادی که روی این لینک کلیک کرده و لینک را باز می کردند گوشی و نرم افزارهای فضای مجازی آنها هک می شد و کلاهبردار به متن پیامک های شخصی آنها دسترسی پیدا میکرد.
رئیس پلیس فتا استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با توجه به دسترسی این کلاهبردار به پیامک های مخاطبان، حساب های کاربری در تلگرام و سایر شبکههای اجتماعی قربانیان را هک و سپس از موجودی حساب آنها برداشت میکرد.
سرهنگ عمران فر تصریح کرد: متهم به منظور پولشویی در برنامه دیوار به شگردهای مختلف و آگهی جعلی از جمله حقوق ثابت ماهیانه هفت تا ۹ میلیون تومان درآمد داشته باشید در صرافیها و بانکهایی که حسابهای الکترونیکی داشتند، افتتاح حساب میکرد. این متهم از سادگی این افراد سوء استفاده و نام کاربری و رمز این برنامهها را از آنها دریافت به راحتی با این روش مبالغ سرقتی و کلاهبرداری شده از مردم را به حساب آنها واریز و برداشت میکرد.
وی ادامه داد: از این متهم ۱۶ فقره سیم کارت، سه دستگاه تلفن همراه، که به نام دیگران بودند و مبلغ ۳۴۰میلیون تومان ارز دیجیتال کشف شد. ۲۶ حساب تلگرام هک شده از عموم مردم که از آنها به عنوان انتشار لینکهای مخرب سهام عدالت استفاده میکرد نیز از این متهم کشف و ضبط شد.
رئیس پلیس فتا استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این کلاهبردار یک هزار و ۷۴۹ حساب بانکی سرقت کرده است که تلاش کارشناسان پلیس فتا برای شناسایی مالباختگان ادامه دارد، عنوان کرد: پنج میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان وجه سرقتی از این کلاهبردار کشف شد که این کلاهبردار مبالغ سرقتی خود را به حساب ۱۳۴ نفر انتقال داده است و سپس ارز دیجیتال خریداری می کرد.
عمران فر به مردم تاکید کرد: به هیچ عنوان لینکهای سهام عدالت و عدل ایران از سوی بستگان، دوستان و مخاطبان را باز نکنند و مردم توجه داشته باشند که دستگاهها، سازمانها و ادارات پیامک حاوی لینک با شماره شخصی برای کسی ارسال نمی کنند. تحت هیچ شرایطی به بهانههای کار در منزل، اطلاعات کارتهای بانکی و شخصی و یا نام کاربری و رمزهای ورود نرم افزارها و برنامههای بانکی و شبکههای اجتماعی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.
وی به مردم توصیه کرد: فریب پیامکهای دریافتی از منابع نامعتبر و سرشماره های شخصی حتی آشنا یا اقوام را نخورید و از باز کردن لینک های ارائه شده از سوی افراد ناشناس بصورت پیامکی و یا در شبکههای اجتماعی خودداری کنید، همچنین موارد مشابه و مشکوک را از طریق مرکز فوریت های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir گزارش کنند.
رئیس پلیس فتا استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در خصوص لینک های فشینگ و جعلی در صورتی که به موقع به پلیس مراجعه کنند امکان مسدودی و برگشت وجوه وجود دارد.
این کلاهبردار میلیاردی که ۲۰ سال سن دارد، گفت: از ۱۷ سالگی این کار را شروع کرده و از بیش از ۱۷۰۰ کارت و حساب بانکی پول برداشت کردم.
وی افزود: یک لینک جعلی به نام واریز سود سهام عدالت ساختم و از طریق یک حساب کاربری در مخاطبان و گروهها تلگرامی منتشر می کردم که با هک کردن حساب کاربری افراد این لینک را برای مخاطبانشان ارسال می کردم، با باز کردن لینک از سوی افراد حساب بانکی و نرم افزارهای مجازی آنها هک می شد و حساب بانکی شان را خالی می کردم.
این کلاهبردار جوان با بیان اینکه مبلغ پنج میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان از حساب افراد از سراسر کشور برداشت کردم، اظهارکرد: هدف خاصی از این کار نداشتم و مشکل مالی هم ندارم تنها برای سرگرمی اقدام به این کار می کردم و هم اکنون هم از کرده خود پشیمان هستم.
وی تاکید کرد: به مردم توصیه می کنم که به هیچ عنوان لینک هایی که از سوی افراد ناشناس و حتی آشنا و اقوام برای آنها ارسال می شود را باز نکنند چون هدف این لینک ها کلاهبرداری است. اگر کسی لینکی را برای آنها ارسال کرد برای صحت و اطمینان از لینک با ارسال کننده آن تماس بگیرند تا در دام کلاهبرداران نیفتند.
4461/س