جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
به گزارش صد آنلاین ، برای تهیه این دمنوش می توانید از دانه سالم و یا حتی پودرشده شنبلیله استفاده کنید اما دانه های این گیاه برای تهیه دمنوش مناسب تر است.
یک قاشق چای خوری از دانه های شنبلیله را در 5 لیوان آب جوش بریزید و به مدت 5 دقیقه بگذارید دم بکشد.
برای اینکه دمنوش خوش طعم شود بعد از صاف کردن می توانید با یک قاشق عسل میل کنید.
دمنوش شنبلیله را بهتر است بعد از هر وعده غذایی بنوشید. روزانه می توانید 2 تا 3 گرم از دانه های شنبلیله را مصرف کنید.
21111ص