۰۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
بازدید:۱۲۷۱
صد آنلاین | دانه کنجد حاوی ۱۵ درصد چربی اشباع (saturated fat)، ۴۱ درصد چربی غیراشباع (polyunsaturated fat) و ۳۹ درصد چربی اشباع‌نشده (monounsaturated fat) است. به همین خاطر نتایج حاصل از مطالعات نشان می‌دهد که مصرف کنجد می‌تواند تاثیر بسزایی روی کاهش میزان کلسترول و بیماری‌های قلبی داشته باشد.
کد خبر : ۲۲۵۵۲

صد آنلاین | دانه کنجد حاوی ۱۵ درصد چربی اشباع (saturated fat)، ۴۱ درصد چربی غیراشباع (polyunsaturated fat) و ۳۹ درصد چربی اشباع‌نشده (monounsaturated fat) است. به همین خاطر نتایج حاصل از مطالعات نشان می‌دهد که مصرف کنجد می‌تواند تاثیر بسزایی روی کاهش میزان کلسترول و بیماری‌های قلبی داشته باشد.

 

 
 
 
 
 
 
خواص و طبع کنجد در طب سنتی - طبایع مرجع طب سنتی
 
 
 
 
اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها