۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۵
بازدید:۱۳۸۸
صد آنلاین | ابتدا آلبالوها را تمیز بشویید و سپس آن‌ها را با کارد برش دهید و به همراه آب‌جوش در قوری چینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید؛ سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود و به آرامی آن را میل کنید. خواص: این نوشیدنی بسیار خوش‌طعم و اشتهاآور است و برای هضم غذا و پایین آوردن فشار خون مفید است
کد خبر : ۲۱۳۷۱

برای تهیه این دمنوش ، آلبالوی رسیده بدون دُم ۲۰۰ گرم، عسل ۲.ق.م خوری در هر لیوان، آب‌جوش ۴ لیوان را تهیه کنید .

 

 

از کاربرد و مضرات میوه آلبالو چه میدانید؟


 طرز تهیه: 
ابتدا آلبالوها را تمیز بشویید و سپس آن‌ها را با کارد برش دهید و به همراه آب‌جوش در قوری چینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید؛ سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود و به آرامی آن را میل کنید.

 

 خواص: این نوشیدنی بسیار خوش‌طعم و اشتهاآور است و برای هضم غذا و پایین آوردن فشار خون مفید است 

اشتراک گذاری:
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها